Samsung introduceert Apple AirPlay op hotel-TV’s

AirPlay is geïntegreerd in Samsungs hotel-TV’s, waardoor hotelgasten hun iOS- en iPadOS-apparaten op een makkelijke en veilige manier kunnen verbinden met de televisie in de kamer.

QR-code scannen

Door een QR-code te scannen, kunnen gasten hun iPhone of iPad privé en veilig verbinden met Samsungs hotel-TV’s. Zo kunnen zij in hun hotelkamer hun favoriete programma’s en films streamen, hun persoonlijke playlists beluisteren, foto’s bekijken, presentaties oefenen, games spelen en meer.

Uit veiligheidsoverwegingen worden er nooit persoonlijke gegevens opgeslagen en worden gekoppelde apparaten automatisch gewist na het uitchecken. Hotelmanagementsystemen kunnen bovendien worden uitgebreid met AirPlay-technologie, wat het integreren makkelijker maakt.

 

 

De integratie van Apple AirPlay past in Samsungs strategie om het verblijf van hotelgasten zo aangenaam mogelijk te maken en het werk van hotelexploitanten te vereenvoudigen. Samsungs nieuwste hotel-TV’s zijn uitgerust met LYNK Cloud en SmartThings Pro voor betere verbinding, makkelijker beheer en een optimale gastervaring.

“Samsung bouwt aan een robuust en verbonden ecosysteem dat het hotelverblijf zo aangenaam mogelijk maakt”, zegt Hoon Chung, Executive Vice President van de Visual Display Business bij Samsung.

Met AirPlay kunnen iPhone- en iPad-gebruikers eenvoudig hun favoriete content op het grote scherm weergeven, waardoor het hotel meer als thuis voelt.

Met LYNK Cloud en SmartThings Pro krijgt het hotelmanagement bovendien waardevolle inzichten, waarmee zij het verblijf voor hun gasten kunnen optimaliseren.

 

 

LYNK Cloud is een uitgebreide cloudoplossing voor Samsungs hotel-TV’s. Hiermee hebben hotelmanagers en -exploitanten toegang tot content op maat, apparaatbeheer op afstand en OTT-entertainment. LYNK Cloud is voorzien van een e-commerceplatform en een bestelsysteem waarmee gasten vanaf hun kamer toegang hebben tot allerlei interactieve diensten, zoals het boeken van hoteldiensten, het bestellen van roomservice, een digitale conciërge en meer. De inzichten die LYNK Cloud oplevert, kunnen hotelmanagers gebruiken om content en ervaringen te personaliseren en effectievere promoties te creëren – per kamer of per accommodatie.

Met SmartThings Pro kunnen hotelmanagers hun gasten beter van dienst zijn in een veilige omgeving. Samsungs slimme apparaten, zoals de horeca-TV’s, Smart Signage-schermen, airconditioning, en andere IoT-apparaten, kunnen makkelijk worden verbonden met SmartThings Pro en via één eenvoudig systeem worden beheerd: het SmartThings Pro Dashboard. Het ecosysteem is ontworpen om eenvoudig uitgebreid en geïntegreerd te worden. Om aan de verschillende behoeften van hotels te voldoen, heeft SmartThings Pro bovendien aanpasbare Application Programming Interfaces (API’s), die zorgen voor een soepele verbinding met bestaande systemen.

Apple AirPlay komt eerst beschikbaar op het HBU8000-model en zal stapsgewijs worden ondersteund op andere bestaande modellen.

 

 

 

 

 

Comments are closed.