Corendon, Fundashon Bon Intenshon en Mojo bundelen krachten voor Curaçao North Sea Jazz Festival 2024

Corendon werkt samen met Fundashon Bon Intenshon en Mojo voor de tiende editie van het Curaçao North Sea Jazz Festival. Dit prestigieuze evenement vindt plaats van 29 tot 31 augustus 2024 bij het World Trade Center in Piscadera Bay op het Caribisch eiland. Corendon biedt speciale reisarrangementen aan, inclusief festivaltoegang, waarmee bezoekers zorgeloos kunnen genieten van wereldklasse muziek in een tropische setting.

Reisarrangementen van Corendon

De reisarrangementen van Corendon omvatten vluchten, transfers en verblijf in enkele van de beste hotels van Curaçao, zoals The Rif at Mangrove Beach, Kura Botanica en het luxe Mangrove Beach Resort. Het Mangrove Beach Resort biedt moderne faciliteiten, meerdere zwembaden, een privéstrand en diverse eetgelegenheden, waardoor gasten kunnen genieten van een ontspannen en comfortabele ervaring tijdens hun verblijf​. De arrangementen zijn te boeken via de reisagenten of via corendon.nl/jazz.

 

 

Onvergetelijke ervaringen

Gunay Uslu, CEO van Corendon: “Met Corendon willen we mensen onvergetelijke ervaringen bieden en de wereld laten ontdekken. Het Curaçao North Sea Jazz Festival is een prachtig voorbeeld van hoe muziek en cultuur mensen samen kan brengen op een unieke locatie. Ik verheug me heel erg op dit bijzondere evenement. Het is fantastisch dat Corendon er deel van uit kan maken en dat we onze expertise in kunnen zetten voor een succesvol festival.”​

 

 

Het Curaçao North Sea Jazz Festival heeft een indrukwekkende line-up aangekondigd. Op donderdag treden AFRO 23, CHIC ft. Nile Rodgers en Leoni Torres. Op vrijdag 29 staan Gladys Knight, Gregory Porter, Joss Stone, Juan Luis Guerra, Judith Hill, Marc Anthony en Seal op het programma. Op zaterdag tot slot, zullen Aloe Blacc, Eros Ramazzotti, Jennifer Hudson, Kamasi Washington, Lizz Wright, Maluma en Matteo Mancuso het podium betreden. Het festival opent op woensdag 28 augustus met een gratis toegankelijk concert van Candy Dulfer bij Kura Hulanda Village. Met recht een lineup die een brede aantrekkingskracht heeft voor muziekliefhebbers van over de hele wereld.

Blij met de samenwerking

Jan Willem Luyken, MOJO/North Sea Jazz: “Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Met Corendon hebben we een geweldige partner om het Nederlandse publiek een zorgeloze Curaçao North Sea Jazz ervaring te geven. De vlucht, toegang tot het festival en een verblijf in een van de pas opgeleverde nieuwe hotels, allemaal in één boeking geregeld.”

 

 

 

 

 

Comments are closed.