PLAY Airlines versterkt samenwerking met Dohop en lanceert PLAY Connect

PLAY Connect biedt met 80 nieuwe bestemmingen reizigers in Nederland de mogelijkheid om eenvoudig vluchtverbindingen te boeken met meerdere luchtvaartpartners in één boekingsproces, inclusief aansluitende vluchten. Dit komt boven op de 40 bestemmingen die al worden bediend met de Airbus A320/A321-vloot.

PLAY-reizigers kunnen via het PLAY Connect-platform in één boeking nieuwe vluchtverbindingen reserveren. Dit biedt toegang tot nieuwe bestemmingen en meer reismogelijkheden binnen Europa en de Verenigde Staten. Met de uitbreiding van de overeenkomst met Dohop en de lancering van PLAY Connect, werkt PLAY samen met launch partners zoals Norwegian, Azores Airlines en SKY Express. Meer partners zullen volgen, waardoor klanten 600 extra wekelijkse vluchtverbindingen kunnen boeken.

 

 

Daarnaast is PLAY een strategische samenwerking aangegaan met GO7, een wereldwijde leider in luchtvaarttechnologie, om haar reisaanbod in de belangrijkste regio’s – IJsland, Europa en Noord-Amerika – uit te breiden via de hub Keflavík International Airport (KEF). Deze samenwerking onderstreept hun gezamenlijke inzet om de passagierservaring te verbeteren en de wereldwijde connectiviteit te versterken, wat reizen soepeler en gemakkelijker maakt. Dankzij deze integratie profiteren passagiers van extra voordelen, zoals gratis tussenstops in IJsland op alle trans-Atlantische vluchten, waardoor zij de unieke kans krijgen om twee landen te verkennen tijdens één enkele reis.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.