Nieuwe restaurants geopend in de All-Suite Resorts

De bergzomer in de All-Suite Resorts schakelt naar een hogere versnelling. Voor fijnproevers zijn er op 2 locaties tegelijkertijd leuke nieuwtjes: in Ötz en in Paznaun.

In het All-Suite Resort Ötz opent midden juni Deli‘s Steakhouse. Daniel Vujic is bij stamgasten al jarenlang een geliefde chef-kok uit het Ötztal. Als hij begint te grillen, blijft de keuken in hun appartement graag eens ongebruikt. Fijnproevers laten zich na een wandel- of bergtocht graag verwennen met zijn lekkere steakvariaties. Ook in Paznaun wordt het interessant op culinair gebied. Suite No.5, een bar, lounge en restaurant in één, kijkt ernaar uit om zijn gasten te verwennen met regionale Tiroolse lekkernijen, bereid volgens alle regels van de kunst.

Zomervakantie in een All-Suite Resort

Een zomervakantie in een All-Suite Resort betekent bergavontuur en vakantievrijheid. Natuurliefhebbers kunnen genieten van outdoorfeeling en indoorluxe in ruime en uiterst comfortabele appartementen in Fieberbrunn in het Pillerseetal, in het Ötztal en in Paznaun.

 

 

Actieve vakantiegangers halen het beste hun Summercard tevoorschijn. Je krijgt ze in de All-Suite Resorts en maakt er gratis gebruik mee van het openbaar vervoer. Bovendien biedt de kaart korting of gratis toegang bij talrijke vrijetijdsattracties. Voor volop beweging en afwisseling tijdens je vakantiedagen zorgt het activiteitenprogramma in de populaire vakantieresorts. Met de nieuwe e-bikes krijg je zin in een fietstocht in de bergen of naar een zwemmeer in de buurt.

 

 

Trek vanuit de All-Suite Resorts de natuur in: naar de Kitzbüheler Alpen rond het All-Suite Resort Fieberbrunn, waar mountainbikers zich kunnen uitleven in het grootste fietsgebied van Oostenrijk. Naar het eeuwige ijs van de gletsjer en de weelderig groene bergweiden in de zomerse recreatiewereld rond het All-Suite Resort Ötztal.

Naar het adembenemende landschap en het bergsportparadijs Paznaun, waarin het All-Suite Resort in Galtür zich neervlijt. Van culinair rendez-vous tot ontspanning en wellness op grote hoogte: de All-Suite Resorts bieden de perfecte setting voor heerlijke zomerdagen.

 

 

 

 

 

Comments are closed.