Emirates behaalt 3 prestigieuze prijzen voor Inflight Entertainment, Connectiviteit en Premium Economy Class

Tijdens de Pax International Magazine Awards op 29 mei in Hamburg, Duitsland, heeft Emirates de prijs voor ‘Beste Inflight Entertainment en Connectiviteit Midden-Oosten’ gewonnen dankzij hun toonaangevende Wi-Fi-connectiviteit en een uitgebreide 6.500 kanalen op ice. Bovendien werd Emirates bekroond met ‘Beste Inflight Entertainment’ en ‘Beste Premium Economy’ bij de 2024 AirlineRatings.com Airline Excellence Awards.

Prijswinnende connectiviteit aan boord van Emirates

Emirates was een pionier op het gebied van inflight Wi-Fi, te beginnen in 1993 en was de eerste luchtvaartmaatschappij met een mobiele telefoondienst aan boord in 2007. Tot op heden heeft Emirates meer dan 300 miljoen dollar geïnvesteerd in connectiviteit.

Alle reizigers kunnen genieten van gratis connectiviteit wanneer ze zich aanmelden bij Emirates Skywards. Members van alle cabines krijgen gratis internet in Business en First Class, terwijl Silver, Gold en Platinum Members dit ook krijgen in Economy en Premium Economy. Blue Members hebben toegang tot gratis app-berichten in Economy en Premium Economy.

Met de introductie van 50 nieuwe Airbus A350-vliegtuigen dit jaar, zal Emirates passagiers nieuwe, snelle inflight breedband aanbieden, aangedreven door Inmarsat’s GX Aviation. Deze toestellen zullen de eerste van Emirates zijn die gebruik maken van het wereldwijde Inmarsat’s Global Xpress (GX) satellietnetwerk, waardoor passagiers wereldwijd, zelfs boven de Noordpool, kunnen genieten van ononderbroken connectiviteit.

Prijswinnende entertainment aan boord van Emirates

Emirates ice biedt een bibliotheek van 6.500 kanalen die maandelijks worden vernieuwd. Passagiers kunnen hun kijklijst vooraf samenstellen via de Emirates app, die wordt gesynchroniseerd met ice zodra ze aan boord gaan. Op ice kunnen passagiers genieten van:

  • Meer dan 2.000 Hollywood- en internationaal geprezen films, waaronder 2024 Academy Award®-winnende films.
    Honderden complete tv-series en box sets, waaronder de nieuwste shows van toonaangevende streamingplatforms en mediamerken zoals Paramount+, gelanceerd in april, HBO Max, Discovery+, BBC, Bloomberg Originals en Shahid.
  • Meer dan 200 documentaires en populaire tv-docuseries.
  • Meer dan 150 Arabische films en tv-shows, inclusief een speciale collectie Emirati-films
  • Meer dan 300 Bollywood- en Zuid-Aziatische films en tv-shows in 13 talen

Wereldcinema in meer dan 50 talen met meer dan 600 internationale films uit Europa, Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Meer dan 300 films met ‘Closed Captions’ en 140 films met ‘Audio Description’ voor slechtzienden. Een muziekbibliotheek met meer dan 3.500 albums en samengestelde afspeellijsten. 5 live tv-kanalen, inclusief 3 nieuwszenders en 2 kanalen met live sportuitzendingen. Meer dan 250 speciale kinder- en familiekanalen, waaronder tientallen programma’s voor kleuters.
Content voor geluk, welzijn en zelfontwikkeling, waaronder merken als LinkedIn Learning en Mindvalley. Podcasts en audioboeken, waaronder Emirates World, gewijd aan het benadrukken van de bestemming Dubai en het betrekken van wereldwijde opinieleiders.

Prijswinnende Premium Economy Class

Emirates Premium Economy biedt een luxe ervaring die rivaliseert met de Business Class van vele luchtvaartmaatschappijen. Het beschikt over leren stoelen met een ruime stoelafstand van 40 inch, een zitbreedte van 19,5 inch, een rugleuning van 8 inch voor , kuitsteunen, voetsteunen, een verstelbare hoofdsteun, gemakkelijk toegankelijke oplaadpunten en een 13,3” tv-scherm – een van de grootste in zijn soort.

 

 

Passagiers krijgen duurzame dekens gemaakt van gerecyclede plastic flessen, grote kussens, gratis amenitykits en worden welkom geheten met een drankje in fijn glaswerk. Tijdens de maaltijdservice worden royale maaltijden met seizoens ingrediënten geserveerd op porselein, begeleid door roestvrijstalen bestek verpakt in linnen servetten.

 

 

Premium Economy is beschikbaar op 15 routes, waaronder Londen Heathrow, Sydney, Melbourne, Christchurch, Auckland, Singapore, Los Angeles, New York, Houston, San Francisco, Mumbai, Bengaluru, Tokyo Narita, Sao Paulo, Dubai en Osaka vanaf 11 juni.

Over Pax International Awards

De Pax International Awards erkennen prestaties in de luchtvaartindustrie en worden beoordeeld door de lezers van de tijdschriften PAX International en PAX Tech.

Over AirlineRatings.com Airline Excellence Awards

De AirlineRatings.com Airline Excellence Awards combineren belangrijke veiligheids- en overheidsaudits met 12 belangrijke criteria, waaronder vlootleeftijd, passagiersbeoordelingen, winstgevendheid, veiligheidsbeoordeling, productbeoordeling, innovatie en toekomstige vlootorders. Lees meer over Emirates connectiviteit aan boord.

 

 

 

 

 

Comments are closed.