By June viert eerste verjaardag op 21 juni met feestelijke maand vol winacties

By June, het reismerk dat bekend staat om volledig verzorgde en unieke vakanties, viert op 21 juni haar eerste verjaardag. Ter ere van deze gelegenheid wordt de hele maand juni gevierd met diverse winacties op de social media en met verrassingen voor trouwe reizigers.

By June heeft het eerste jaar een groei doorgemaakt wat betreft het aantal bestemmingen, maar ook op het gebied van bekendheid door diverse ambassadeurs aan het merk te verbinden.

Groeien en de toekomst verkennen

“In ons eerste jaar begonnen we met 40 accommodaties op 4 bestemmingen: Curaçao, Bonaire, Lefkas en Zakynthos,” aldus Willem Langenberg, Manager van By June. “We zijn nu uitgegroeid tot 105 accommodaties op negen bestemmingen: Curaçao, Bonaire, Andalusië, Algarve, Corfu, Kreta, Lefkas, Lesbos en Zakynthos. We blijven ons merk verder ontwikkelen en verwachten het komende jaar onze groei voort te zetten naar nog meer bestemmingen en accommodaties.”

 

 

Samenwerkingen met bekende gezichten

In het afgelopen jaar heeft By June haar merk versterkt door samenwerkingen aan te gaan met bekende persoonlijkheden zoals Wendy van Dijk, Olcay Gulsen, Maxime Meijland, Joy Bosz en Sophie Milzink. Deze samenwerkingen dragen bij aan een bredere bekendheid van het merk. In de verjaardagsmaand delen enkele merkambassadeurs leuke winacties op hun eigen socialmedia kanalen. Meer informatie over de winacties is te vinden op www.byjune.nl/birthday-by-june.

Unieke en zorgeloze vakanties

By June specialiseert zich in vakanties die net even anders zijn. Bijzonder, rustig en weg van de gebaande paden. By June biedt de mogelijkheid om te onthaasten, de drukte te ontvluchten en de omgeving in eigen tempo te ontdekken. Elke vakantieboeking omvat naast een vlucht en verblijf ook een huurauto, zodat reizigers de vrijheid hebben om te gaan en staan waar ze willen. Alle bestemmingen zijn zorgvuldig geselecteerd: de locaties zijn persoonlijk bezocht, de sfeer is geproefd en de eigenaren zijn bekend. By June biedt daarmee zorgeloze vakanties in vertrouwde vakantielanden. Ontspannen zonvakanties met zorgvuldig geselecteerde, bijzondere en comfortabele accommodaties.

 

 

By June: altijd zomer

Het is geen toeval dat By June jarig is in juni. De maand juni markeert het begin van de zomer, een tijd van groei en bloei. By June wil dat zomerse gevoel het hele jaar door aanbieden. Bij het reismerk By June is het altijd juni: ze volgen de zon en zorgen ervoor dat klanten ook in de wintermaanden van een zomerse vakantie kunnen genieten.
byjune.nl

 

 

 

 

 

Comments are closed.