De toekomst van de luchtvaart wordt vormgeven door samenwerking en innovatie

Chisinau International Airport heeft samen met Aviation-Event het langverwachte Aviation-Event 2024 RMO afgesloten op 30 mei 2024, waarmee een belangrijke mijlpaal werd bereikt in de zoektocht van de regionale luchtvaartindustrie naar uitmuntendheid en innovatie.

Deze prestigieuze conferentie, die werd gehouden in Chisinau, Moldavië, bracht belangrijke belanghebbenden, industrieleiders en luchtvaartliefhebbers van over de hele wereld samen om opkomende trends te verkennen, inzichten uit te wisselen en samenwerking te bevorderen.

Aviation-Event is een internationaal media- en conferentieplatform gewijd aan de luchtvaartindustrie en organiseert toonaangevende luchtvaartconferenties in nauwe samenwerking met partnerluchtvaartmaatschappijen, luchthavens en bestemmingsbeheerbedrijven in Europa en daarbuiten. Sinds de oprichting in 2007 heeft Aviation-Event luchtvaartleiders en politieke belanghebbenden aangetrokken om te debatteren en oplossingen te vinden voor de gezamenlijke agenda van de luchtvaartindustrie.

 

 

Aviation-Event 2024 RMO bood een uitgebreid forum voor dialoog en betrokkenheid over kritieke kwesties die van invloed zijn op de luchtvaartsector in de regio. Van regelgevende kaders tot infrastructuurontwikkeling, van markttrends tot technologische innovaties, het evenement besprak een breed scala aan onderwerpen gericht op het stimuleren van groei en duurzaamheid in de luchtvaart van Oost-Europa. Vooraanstaande keynote speakers en industrie-experts deelden strategische inzichten en perspectieven over de huidige staat en vooruitzichten van de luchtvaart in Oost-Europa, en boden waardevolle begeleiding aan belanghebbenden.

 

 

Marcel Riwalsky, CEO van Aviation-Event, zegt: “We zijn zeer tevreden met de overweldigende respons en enthousiaste deelname aan het Aviation-Event 2024 RMO van dit jaar. De conferentie fungeerde als facilitator voor zinvolle dialoog, samenwerking en innovatie, en versterkte onze gezamenlijke inspanningen met de internationale luchthaven van Chisinau om de toekomst van de regionale luchtvaart vorm te geven. Terwijl de luchtvaartindustrie blijft evolueren en zich aanpast aan nieuwe uitdagingen en kansen, blijft Aviation-Event zich inzetten voor het bevorderen van samenwerking, het stimuleren van innovatie en het vooruithelpen van het wereldwijde luchtvaartsysteem.”

Marek Traczyk, redacteur van TTG Polen en voorzitter van de Poolse Media Associatie, zegt: “Het was een geweldig evenement, uitstekende organisatie, zeer goede sfeer, geweldige deelnemers en zeer gastvrije Moldavische partners!”

Luc Citrinot, freelance journalist, zegt over het event in Moldavië: “Bedankt voor deze zeer interessante conferentie met zoveel waardevolle sprekers en inzichten”.

 

 

 

 

 

Comments are closed.