Nieuwe samenwerking Grand Windsock Bonaire en Homes & Villas by Marriott Bonvoy

Grand Windsock Bonaire gaat per 1 juni 2024 samenwerken met Homes & Villas by Marriott Bonvoy, onderdeel van de grootste hospitalityketen ter wereld, Marriott International.

In totaal zullen 72 accommodaties van Grand Windsock deel uitmaken van deze nieuwe samenwerking, waaronder een aantal vrijstaande villa’s, veelal met eigen zwembad of dompelbad (plunge pool), diverse volledig uitgeruste appartementen en luxueuze penthouses.

 

 

Alle deelnemende accommodaties, evenals de geboden service en amenities van Grand Windsock waaronder een bar en restaurant en ruim zwembad, werden vooraf onderworpen aan een grondige inspectie en tal van kwaliteitseisen van Marriott International.

 

 

“Grand Windsock is erg blij om erkend en verwelkomd te worden door Homes & Villas by Marriott Bonvoy. We zijn er trots op dat we in het uitgebreide, internationale netwerk van Homes & Villas by Marriott Bonvoy worden opgenomen. Als onderdeel van hun portfolio zullen we beter zichtbaar zijn in markten die we voorheen niet konden bereiken. Ons doel is om in meer markten te groeien en deze erkenning zal ons daarbij zeker helpen”, aldus general manager Sander Winterberg.

 

 

 

 

 

Comments are closed.