Das Hohe Salve Sportresort bezorg je energie voor je dagelijkse leven

Das Hohe Salve Sportresort in het Tiroolse Hopfgarten is een uitstekend adres voor een powerbreak. Train je fysieke conditie en vergroot je mentale veerkracht.

Dit hotel van de groep Pletzer Resorts pakt uit met het op sportwetenschap gebaseerde Move & Relax-concept. De alpiene natuur van de Kitzbüheler Alpen voor de deur van het hotel ontpopt zich als veelzijdig terrein om nieuwe energie op te doen voor je werk en dagelijkse leven. Een belangrijke troef van Das Hohe Salve Sportresort is het gemak van bike-in & bike-out en hike-in & hike-out.

Move & Relax. Pump up your life.Innovatief & effectief

Het Move & Relax-concept van het hotel verrijkt je sportieve vakantie met actieve beweging, individuele ontspanning en gezonde voeding. In Das Hohe Salve Sportresort vindt iedereen het juiste programma. Denk aan begeleide wandelingen en fietstochten op verschillende hoogtes, gevarieerde work-outs en trailrunning voor meer uithoudingsvermogen en kracht. Wil je nog een stap verder gaan? Uitstekend opgeleide coaches begeleiden je met professionele personal training. In de Move & Relax-ruimte kun je door experts prestatiemetingen laten doen die relevante gezondheids- en fitheidsparameters bepalen, bijvoorbeeld met een bio-elektrische impedantieanalyse of een inspanningstest.

 

 

Voor nog betere trainingsresultaten hecht Das Hohe Salve Sportresort veel belang aan regeneratie en ontspanning. Trek baantjes in het 25 meter lange sportbad of bewonder het indrukwekkende panorama vanuit het binnen- en buitenzwembad. Zweten en diep ademhalen in het saunalandschap. Genieten van verkwikkende massages en hoogwaardige schoonheidsbehandelingen. Diep ontspannen: in de relaxzone van Das Hohe Salve Sportresort is het allemaal mogelijk.

Fietsavontuur in het sportresort

Als erkend elitepartner van “Mountainbike Holidays” heeft Das Hohe Salve Sportresort voor fietsers alle troeven in huis. Direct voor de deur begint een gevarieerd en uitgebreid netwerk van fietspaden voor alle niveaus. Genieters komen hier net zo goed aan hun trekken als “professionals”, die op de uitdagende mountainbiketrails de gewenste sportieve uitdaging vinden. En niet alleen voor mountainbikers biedt Das Hohe Salve Sportresort de ideale omgeving. Ook racefietsers, gravelbikers en e-bikers vinden hier de ideale omstandigheden voor hun sport. Voor wie zijn fietsavontuur graag in handen van experts legt, zijn de begeleide fietstochten een aanrader. Dankzij gecombineerde fiets- en wandeltochten kun je vol afwisseling genieten van de natuur en tegelijk actief zijn. De zomer in de regio Hohe Salve en de Kitzbüheler Alpen heeft een waaier van activiteiten in petto: wandelen, zwemmen, klimmen, golfen, paragliden, raften, canyoning, tennis en nog veel meer. Dit is het seizoen van de outdoor challenge!

 

 

Het is bewezen dat je na een sportieve vakantie beter uitgerust naar huis gaat. En dat genieten daarbij zeker niet te kort komt, daarvoor zorgt Das Hohe Salve Sportresort. De energy keuken biedt een evenwichtige voeding met hoogwaardige, regionale producten die je immuunsysteem versterkt en je energievoorraden aanvult. Sporters, levensgenieters en fijnproevers komen aan hun trekken in het hotelrestaurant en genieten in “Das Brixx”, een à-la-carte-restaurant & wijnbar, van lounge feeling en wijnproeverijen.

Move & Relax. Pump up your life. Das Hohe Salve Sportresort is een hotel van de groep Pletzer Resorts. Met de doordachte Move & Relax-filosofie van de Pletzer Resorts biedt het de perfecte basis voor een powerbreak in de alpiene natuur van de Kitzbüheler Alpen. Das Hohe Salve Sportresort opende zijn deuren in 2016 en telt 104 kamers. Pletzer Resorts werd opgericht in 2018 en is gevestigd in Hopfgarten in Tirol. Pletzer Resorts biedt in totaal 474 kamers en suites in 5 resorts.

 

 

 

 

 

Comments are closed.