Sofitel Al Hamra Beach Resort opent zijn deuren aan de kust van Ras Al Khaimah

Op 13 mei 2023 opende het Sofitel Al Hamra Beach Resort voor het eerst zijn deuren. Het nieuwe hotel, dat deel uitmaakt van de holding Al Hamra Real Estate Development LCC, combineert naadloos de oosterse ritmes van de Arabische Golf met de tijdloze verfijning van de Franse Art de Vivre. Genesteld in Al Hamra Village, direct aan de ongerepte kustlijn van Ras Al Khaimah, belooft deze unieke 5-sterrenaccommodatie, een op maat gemaakte vakantie-ervaring voor luxe reizigers.

Interieurontwerp met een vleugje Franse flair

Ontwerpstudio Kristina Zanic Consultants onthulde het prachtige interieurontwerp van het eerste Sofitel hotel in Ras Al Khaimah, dat een vleugje Franse flair naar het emiraat brengt. Het resort is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van de Emiraten, van parelvisserij tot zeilen en pottenbakken. Het hotel weerspiegelt het erfgoed van de stad en toont de beroemde Franse Art de Vivre, die naadloos samengaat met de lokale architectuur en kunst en inspiratie put uit de nomadische reizen van het schiereiland. Het resultaat is een fusie van Frans geïnspireerde maritieme geschiedenis en onmiskenbare Arabische charme. De grote lobby is versierd met een felgekleurde muurschildering geïnspireerd op Arabische glas-in-loodramen, die de geschiedenis weerspiegelt en de aandacht trekt.

Luxueuze kamers

Het Sofitel Al Hamra Beach Resort heeft 292 kamers, variërend van Classic King tot Luxury Double, allemaal uitgerust met exclusieve voorzieningen. Er zijn 47 suites beschikbaar, waaronder de Prestige One Bedrooms, de Beachfront Signature Two Bedrooms en twee Presidential Suites, die een perfect toevluchtsoord bieden voor elke gast. Elk van de zorgvuldig ontworpen kamers weerspiegelt de essentie van het resort met zijn verfijnde details, van de grote erkers die de kamers overspoelen met natuurlijk licht tot het prachtige uitzicht op het landschap van Ras Al Khaimah.

Verscheidenheid aan culinaire ervaringen

Met vier zwembaden aan het strand met uitzicht op het azuurblauwe water van de Arabische Golf biedt het resort een toevluchtsoord voor wie op zoek is naar ontspanning. Maar er is meer. Met zeven restaurants biedt het Sofitel Al Hamra Beach Resort een culinaire ervaring voor iedereen. De Citron Lobby Lounge straalt moderne elegantie uit en biedt uitstekende service. The East, een restaurant waar de hele dag door gegeten kan worden, neemt gasten mee op een culinaire wereldreis in een koele ambiance, terwijl de Saphire Pool Bar heerlijke hapjes en drankjes biedt die bij het zwembad genuttigd kunnen worden. Een ander culinair hoogtepunt is Reunion, dat gasten meeneemt naar het hart van Frankrijk met zijn authentieke Franse keuken. Waka Polynesian Restaurant is een ander uniek restaurant dat het rijke culinaire erfgoed van Polynesië viert. De Veritas Wine Bar biedt een uitgebreide selectie van topwijnen uit de hele wereld en de Blend & Squeeze Juice Bar biedt een ruim assortiment verse sappen.

Exclusiviteit en persoonlijke service voor elke smaak

Voor wie op zoek is naar exclusiviteit en persoonlijke service, biedt Club Millesime een heel bijzondere ervaring. Voor gezinnen is er de Le Petit Prince Kids Club, die ervoor zorgt dat elk gezinslid een onvergetelijk verblijf heeft. In de eerste Sofitel Spa kunnen gasten genieten van ultieme ontspanning. Golfliefhebbers kunnen ook genieten van directe toegang tot de Al Hamra Golf Club, een 18-holes kampioenschapsgolfbaan waar ze hun swing kunnen perfectioneren te midden van het kustlandschap.

 

 

Aantrekkelijke openingsaanbiedingen

Om de opening van het Sofitel Al Hamra Beach Resort te vieren, heeft het hotel exclusieve aanbiedingen in petto. Gasten krijgen een welkomstdrankje, een gratis upgrade naar een superior kamer en het gemak van flexibele in- en uitchecktijden. Daarnaast kunnen gasten genieten van het gastronomische aanbod met een aantrekkelijke korting van 20% op alle eten en drinken.

 

 

Karim Abdelhamid, General Manager van Sofitel Al Hamra Beach Resort: “We zijn verheugd om bezoekers te verwelkomen in deze regio, die bekend staat om haar natuurlijke schoonheid en groene omgeving. Ras Al Khaimah wordt erkend als een eersteklas bestemming voor toerisme en de opening van het Sofitel Al Hamra Beach Resort is een nieuwe mijlpaal in het groeiende aanbod van gastvrijheid van wereldklasse. Met zijn locatie, voorzieningen en service zal het hotel zowel de inwoners van de VAE als persoonlijkheden uit de lokale en internationale gemeenschappen van Ras Al Khaimah aantrekken.”

 

Dit zijn de hotspots van Ras Al Khaimah

Ontvang nu handige tips over Ras Al Khaimah. Alleen vandaag ontvang je deze gratis!

"*" geeft vereiste velden aan

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.