Chisinau International Airport is gastheer van de International Aviation Conference

Chisinau International Airport zal samen met Aviation-Event op 30 mei 2024 de eerste editie van Aviation-Event 2023 RMO organiseren, een internationale luchtvaartconferentie in Chisinau, Moldavië.

Aviation Event

Aviation-Event is een internationaal mediaplatform gewijd aan de luchtvaartindustrie, een gespecialiseerd platform voor het organiseren van een van de meest prestigieuze luchtvaartconferenties op Europees niveau met verschillende luchthavens als gastheren van de conferentie. Sinds 2007 heeft Aviation-Event leiders uit de luchtvaartindustrie en politieke belanghebbenden uitgenodigd om te debatteren en oplossingen te vinden voor de problemen in de luchtvaartindustrie.

Samenbrengen van de aviation wereld

De conferentie zal in één dag wereldwijde professionals uit de burgerluchtvaart, vertegenwoordigers van de relevante nationale autoriteiten, airlines en CEO’s van luchthavens uit Europa en Moldavië samenbrengen. Sleutelthema’s die verkend zullen worden op Aviation-Event 2024 RMO zijn digitale transformatie, wereldwijde connectiviteit, economieën geleid door luchthavens, strategieën voor crisiscommunicatie, investeringen in infrastructuur, en nog veel meer. Sprekers zullen prominente figuren uit de luchtvaart, de overheid, de academische wereld en andere belangrijke belanghebbenden omvatten, die diverse perspectieven en waardevolle inzichten bieden.

Naast inzichtelijke discussies zal Aviation-Event 2024 RMO ook mogelijkheden bieden voor netwerken, samenwerking en zakelijke ontwikkeling, en deelnemers een uniek platform bieden om in contact te komen met collega’s uit de industrie, ideeën uit te wisselen en nieuwe partnerschappen te vormen.

 

 

Marcel Riwalsky, CEO van Aviation-Event, verklaarde: ’Deze conferentie zal fungeren als een katalysator voor innovatie en samenwerking, aangezien we samen komen om de meest urgente kwesties waarmee de industrie wordt geconfronteerd aan te pakken en een koers uit te zetten voor de toekomst van het luchtverkeer. Samen kunnen we de toekomst van het luchtverkeer vormgeven en zorgen voor een veilige, duurzame en welvarende luchtvaartindustrie voor toekomstige generaties.

 

 

Sergiu Spoială, waarnemend directeur van Chisinau International Airport: ‘Deze eerste editie van Aviation-Event brengt een waardevolle samenwerking naar ons land en onze luchthaven die cruciaal is om ervoor te zorgen dat we een sterke en duurzame luchtvaartsector kunnen opbouwen en onderhouden, die een belangrijke dienst kan blijven leveren aan miljoenen passagiers door heel Europa. Dit evenement biedt een unieke kans voor deelnemers om deel te nemen aan doordachte gesprekken, inzichten te delen en partnerschappen op te bouwen, en om de Republiek Moldavië te leren kennen door haar mensen, wiens gastvrijheid over de hele wereld bekend is.’”

Verkeersbureaus.info is mediapartner van Aviation-Event

Verkeersbureaus.info is mediapartner van het Aviation-Event

 

 

 

 

 

Comments are closed.