Het Keukenhof Concert is een reis door 75 jaar muziek

Ter ere van het 75 jarig bestaan van Keukenhof maakt het Metropole Orkest een reis door 75 jaar muziek.
Foto Laurens Lindhout

8 mei 2024

Op woensdagavond 8 mei, op de vooravond van Hemelvaart, als de tulpen nog vol in bloei staan, verandert Landgoed Keukenhof in een magische setting voor een bijzonder jubileumconcert. Geniet van een reis door 75 jaar internationale muziekgeschiedenis, onder leiding van het Metropole Orkest en artiesten: Jeangu Macrooy, Emma Heesters, Trijntje Oosterhuis, Ruben Hein en Shirma Rouse. Van populaire hits tot fantastische soul, funk, disco en heerlijke crooners, alles komt aan bod.

 

 

Beleef dit unieke openluchtconcert op woensdag 8 mei om 19.30 uur op Landgoed Keukenhof. Het concert duurt tot 21.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €26,- via de keukenhof website. De tickets geven geen toegang tot de bloemententoonstelling. Tijdens het concert maakt Omroep Max video-opnames ten behoeve van een registratie die later dit jaar wordt uitgezonden. Koop je Keukenhof tickets hier.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.