Deze 9 Roter Hahn boerderijen hebben het mooiste panoramische uitzicht

De ruim 1.600 boerderijen van Roter Hahn verrassen je niet alleen met hun unieke locaties, gastvrije ontvangst en fijne inrichting, maar ook met adembenemende uitzichten over de regio Zuid-Tirol. De boerderijen nodigen uit om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en volop te genieten van de berglandschappen.

Triefer Hof in Kastelruth

Aan de voet van de Seiser Alm, omgeven door weiden en bossen, ligt op 1300 meter hoogte de Triefer Hof – traditioneel en modern tegelijk. De rustige ligging, de frisse lucht en het fantastische bergpanorama zorgen voor totale ontspanning. Vanuit deze boerderij strekt het uitzicht uit tot aan de toppen van de Brenta-, Presanella- en Ortler-groepen, evenals de Ötztal- en Stubaier-Alpen.

Unterkantiolerhof in Villnöss

Op 1360 meter hoogte ligt aan het einde van het Villnössdal boerderij Unterkantiolerhof. Vanaf de boerderij heb je prachtig uitzicht op de Geisler-toppen. Weg van de drukte van de stad geniet je van de zon en de frisse berglucht met uitzicht op het Dolomietenpanorama. ’s Winters kun je in de buurt skiën, rodelen en langlaufen en in de zomer is de boerderij het startpunt van prachtige wandelingen.

 

 

Im Kranzhof in Innichen

Op slechts een paar minuten lopen van het charmante centrum van Innichen ligt Im Kranzhof. De accommodaties van de boerderij zijn gelegen op het zuiden en bieden daardoor een fantastisch uitzicht over de Sesto Dolomieten. Ook vanuit de sauna in de tuin van de boerderij kun je van dit eindeloze uitzicht genieten.

 

De leukste hotspots in Italië in een gratis reisgids

Download nu een handige reisgids over Italië. Alleen vandaag gratis te downloaden! Extra tip: gebruik de reisgids ook offline op vakantie in Italië op je iPhone & iPad.

 

Kristplonerhof in Bozen

Omringd door wijngaarden verblijf je bij boerderij Kristplonerhof in de historische schuur van het wijnhuis. Vanaf de boerderij bewonder je een adembenemend panorama over de stad Bozen, tot aan de Dolomieten.

Wernerhof in Jenesien

Als je zoekt naar een boerderij vol rust en ontspanning, maar wel dichtbij Bozen, dan is Wernerhof een hele fijne vakantiebestemming. Tussen de appelbomen en wijngaarden kijk je uit op de stad Bozen en de omliggende bergen Schlern, Rosengarten en Latemar. Het balkon verlaten wordt een opgave.

Pflanzerhof in Burgstall

Boerderij Pflanzerhof ligt op een prachtige helling in Burgstall en wordt omringd door wijn- en boomgaarden. Het is een van de oudste boerderijen in het Meraner Land met documentatie die teruggaat tot 1330. Vanaf de boerderij heb je een waanzinnig uitzicht over het hele Etschdal.

Drockerhof in Kastelruth

Drockerhof in Kastelruth is een idyllische plek waar je de rust en schoonheid van de natuur kunt ervaren. Geniet van het uitzicht op de Schlern en de Santnerspitze, omgeven door glooiende weiden en bossen.

Karerhof in Welschnofen

Deze boerderij is een betoverende plek, omringd door weelderige weiden en dichte bossen. Hier kun je genieten van het adembenemende uitzicht op de bergketens Latemar en Rosengarten.

 

 

Unterjochmayr in Ulten

Unterjochmayr ligt in het Nationaal Park Stilfserjoch op 1.770 meter hoogte. Hier kun je ontspannen in comfortabele appartementen, omgeven door groene weiden en dennenbossen, terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht op de bergen en valleien van de Ultental.

Onder het kwaliteitslabel Roter Hahn vallen zo’n 1.600 boerderijen met kwalitatieve, kleinschalige accommodaties in de Italiaanse provincie Zuid-Tirol. Daarnaast vallen ook lokaal geproduceerde kwaliteitsproducten, boerencafés en agrarische ambachten onder het label. Roter Hahn zet zich in om mensen kennis te laten maken met agrotoerisme in de regio Zuid-Tirol. Tijdens een verblijf op een van de boerderijen maak je kennis met het Italiaanse boerenleven, terwijl je volop geniet van de adembenemende Zuid-Tiroolse natuur.

 

 

 

 

 

Comments are closed.