Op weg naar een ontdekkingstocht op het water met Le Boat

Le Boat, specialist in bootverhuur zonder vaarbewijs, presenteert haar ultieme gids voor een geslaagde vakantie. Of u nu een familie bent die op zoek is naar activiteiten, of een groep vrienden voor een kort verblijf, het wordt eindelijk heel eenvoudig om snel en eenvoudig een cruise te vinden die bij u past.

Wanneer er enkel nog maar grijsheid en de somberheid lijkt te zijn, is er een onstuitbaar recept voor het terugvinden van een glimlach: de voorbereiding op de volgende vakantie! Kou en zorgen zijn van korte duur als u een zonnige vakantie aan het plannen bent. We zien onszelf al genieten van de mildheid van de lente, het spektakel van de ontwakende natuur bewonderen en ons opladen met positieve emoties. De must om er even tussenuit te gaan en uw batterijen terug op te laden? Vakantie aan het water met veel leuke activiteiten!

Wil u het beste van avontuur, zonder u zorgen te maken over de rest? Met Le Boat ligt het binnen ieders bereik om kapitein van een boot te worden, zonder ervaring of vaarbewijs. Slechts een vereiste: plezier hebben. De boten zijn gemakkelijk te hanteren en te navigeren, en bieden een gezellig interieur. Echte woningen op het water, ruim en van alle gemakken voorzien. Met keuzegarantie: de vloot van Le Boat bestaat uit meer dan 40 verschillende modellen, gegroepeerd in vier reeksen (Premium, Comfort, Comfort Plus en Standard). Een concept dat uitnodigt tot slow tourism en het creëren van totaal gepersonaliseerde vakanties. Met z’n tweeën, met het gezin of met vrienden, iedereen kan zijn verblijf naar eigen smaak samenstellen: een sportief verblijf, een cultureel uitje, een gastronomische vakantie of een zaligniets doen en zelfs een beetje van dit alles tegelijk!

 

 

 

 

Dit is le Boat

Met meer dan 50 jaar expertise is Le Boat de absolute leider van vaartoerisme in Europa en Canada. De geschiedenis begon in 1969 toen ondernemer Michael Streat het bedrijf Blue Line oprichtte. Begonnen met een vloot van slechts 8 boten, is het bedrijf steeds blijven groeien. Naast deze indrukwekkende cijfers is Le Boat vooral een ambassadeur en pleitbezorger voor een nieuwe lifestyle. Een stijl die zich afzet tegen het massatoerisme en het jachtige levenstempo van deze tijd. Of u nu als stel gaat, met het gezin of met een groep vrienden, bij Le Boat word je kapitein op je eigen boot. Je regelt je eigen vakantie en ontdekt het gevoel van vrijheid dat hoort bij het leven op het water! Er zijn hier geen schema’s, geen verplichtingen, geen kant-en-klaar en voorgekauwde dingen meer. Je laat je gewoon leiden door het moment met op maat gemaakte reisroutes die een onvergetelijke ervaring beloven. Het varen opent een scala aan mogelijkheden met elke dag weer een nieuw avontuur.


Ons motto is vrijheid. De vrijheid om de hele dag te zonnebaden op het bovendek van de boot, op avontuur te gaan, te ontdekken of te genieten van een drankje met een boek in de hand, of om gewoon te ontspannen en te genieten van het landschap om u heen.

  • Meer dan 900 boten zonder vaarbewijs
  • 17 bestemmingen in Europa & in Canada
  • Meer dan 200 vaarsuggesties
  • 32 bases in Europa & Canada
  • 45 verkoopmarkten
  • 6 kantoren in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Canada, Zuid-Afrika en India

 

 

 

 

 

Comments are closed.