Een hidden luxury mountain home in het mekka van de skisport

Hotel Arpuria in St. Anton am Arlberg verwelkomt skiërs die van verfijnde luxe houden. Het “hidden luxury mountain home” behoort tot de exclusieve Hideaway Hotels Collection en de gerenommeerde Leading Spa Resorts, en is een stijlvol toevluchtsoord voor rust en ontspanning. Skiërs bevinden zich hier in een “Best of the Alps” bestemming. Oostenrijks grootste aaneengesloten skigebied ligt aan je voeten.

Skiën op de Arlberg in Tirol is skiën in een nieuwe dimensie. Want Ski Arlberg imponeert niet alleen met zijn gigantische omvang, maar ook met topkwaliteit op elk gebied. Hier, in de bakermat van de skisport, kun je als wintersporter rekenen op sneeuwzekerheid en uitstekende pistecondities. Meer dan 300 kilometer gemarkeerde afdalingen wachten erop om verkend te worden. Freeriders zijn dol op de variatie die de Arlberg biedt met 200 kilometer pure poedersneeuw. Het skiseizoen start op 1 december 2023.

 

 

Gasten van hotel Arpuria genieten van comfort. Aan het dalstation van de Galzigbahn is er voor hen een modern skidepot gereserveerd. Het hotel heeft bovendien een verwarmde skikelder voor je wintersportuitrusting. Een gratis shuttledienst overbrugt de korte afstand van je toevluchtsoord naar de kabelbaan. Voor skipassen hoef je niet verder te lopen dan de receptie van het hotel.

 

 

Wintertijd buiten, gezelligheid binnen: wie terugkeert uit de bergen, geniet in de Aria Spa van puur welzijn. Het zwembad is heerlijk warm, zowel binnen als buiten. Haal diep adem in het aromastoombad, laat je blik dwalen in de panoramasauna, ruik de geur van alpenkruiden in de kruidensauna, geniet van de weldaad van de infraroodzoutsauna. De Aria Spa is een onvergelijkbare chill-outruimte. Neem een rustgevende thee of een verfrissend drankje, zak weg in de gezellige loungemeubels. Exclusieve Aria-behandelingen bezorgen je nieuwe energie voor je belevenissen in de natuur en op de piste.

De kamers van hotel Arpuria zijn een weldaad om je terug te trekken. Edele materialen bieden luxueus en eigentijds wooncomfort. Bovendien verwent hotel Arpuria zijn veeleisende gasten met culinaire hoogstandjes. De Dinner Option van hotel Arpuria geeft je als fijnproever maximale vrijheid tijdens je vakantie. Kies afhankelijk van je stemming voor casual fine dining in het Pura Restaurant, heerlijke fondue in de Zenzis Stube of Asian fusion in het exclusieve restaurant Q-Dinner Club.

Arpuria is het droomproject van gepassioneerde gastheren die de vinger aan de pols van de tijd houden. Dankzij hun discrete aandacht voor exclusieve details wordt jouw vakantie bijzonder. In een intiem, rustig kader wordt hier topkwaliteit geboden. En dat alles in een wintersportoord dat internationaal van een uitstekende reputatie geniet.

Winterbetovering in hotel Arpuria

5=4. 15–22.12.23, 07–26.01.24, 31.03–07.04.24. Inbegrepen: 5 overnachtingen, gastronomisch ontbijt, fijnproeversbuffet, huisgemaakte bonbons, welkomstdrankje, Arpuria Dinner Option (tegen betaling), ARIA Spa, hotelshuttle, valet-parkeerservice, e-laadstation, gereserveerd skidepot bij het dalstation, verwarmde skiruimte in hotel ARPURIA – prijs p.p.: vanaf 808 euro

Arctic Luxury Spa Escape

15.12.23–07.04.24. Inbegrepen: 7 overnachtingen, gastronomisch ontbijt, fijnproeversbuffet, huisgemaakte bonbons, welkomstdrankje, Arpuria Dinner Option (tegen betaling), Aria Spa, hotelshuttle, valet-parkeerservice, e-laadstation, gereserveerd skidepot bij het dalstation, verwarmde skiruimte in hotel Arpuria, 1 massage van het hele lichaam in de Aria Spa – prijs p.p.: vanaf 1.619 euro.

 

 

 

 

 

Comments are closed.