De Vakantiebeurs Bijzondere reizen heropent in de Beurs van Berlage op 6 en 7 januari

Twee dagen lang in Amsterdam maatwerkreizen bespreken en zelfs boeken in de Beurs van Berlage. Bekijk alle informatie over de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen

De actieve toerist

Samen zijn er bijna 200 presentaties uiteenlopend van Sahara trekking tot bergwandelingen in Ethiopië. De actieve toerist wordt aangesproken op deze beurzen met weinig tijd maar wel veel behoefte om zich te “rechargen”.

 

 

De vakantiebeurs bijzondere reizen zorgt ervoor dat het massatoerisme niet centraal staat. De beurs biedt werkelijk iets bijzonders en is ook voor mensen met een smalle beurs de aangewezen plek om inspiratie op te doen voor de volgende reis.

 

 

Laat je verrassen door bijzondere bestemmingen, luister en stel vragen bij de lezingen die door de experts worden gegeven. Afwisselend door avonturiers, reisjournalisten en specialisten van touroperators. Stuk voor stuk ervaren reizigers die de bestemming waar ze over vertellen door-en-door kennen en jou graag mee op reis nemen. Of slenter heerlijk langs de vele stands van gespecialiseerde touroperators en reisbureaus.

 

De Vakantiebeurs vindt plaats van 11 t/m 14 januari 2024 in de Jaarbeurs Utrecht. Van 6 t/m 7 januari 2024 beleef je in de Beurs van Berlage in Amsterdam de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.