Kasteel Ammersoyen is deze kerstvakantie geopend

In de kerstvakantie is kasteel Ammersoyen geopend. Kom ook genieten van het sfeervolle middeleeuwse kasteel met een leuk activiteiten programma.

Het kasteel is in de kerstvakantie alle dagen geopend voor bezichtiging, behalve op de feestdagen. Dwaal op eigen gelegenheid rond door de zalen, beklim de muurtrappen en ontdek de geheimen van het kasteel.

 

 

Er zijn diverse activiteiten te beleven. Ga mee met één van de kinderrondleidingen en maak kennis met de middeleeuwse kasteelbewoners. Het is zelfs mogelijk om het sfeervol verlichte kasteel in de avond te bezoeken tijdens de Lichtjesavonden! Na afloop van het kasteelbezoek kun je gezellig afsluiten in horecagelegenheid het Koetshuis op de voorburcht van het kasteel.

Programma

  • Kinderrondleidingen: dinsdag 2 en donderdag 4 januari 2024
  • Middeleeuwse Ontmoetingen, zaterdag 30 december 2023
  • Lichtjesavonden voor kinderen: 27 december 2023 en 3 januari 2024
  • Midwinterhoornblazers: zaterdag 6 januari 2024
  • Ridders en jonkvrouwen in het kasteel: zaterdag 6 januari 2024

Het hele programma is te vinden op de website www.glk.nl/ammersoyen. Openingsdagen kerstvakantie: 23, 24, 27 t/m 30 december 2023 en 2 t/m 7 januari 2024 van 11.00 tot 17.00 uur. Laatste entree 16:00 uur.

 

 

Wist je dat Kasteel Cannenburch ook in 2024 Kidsproof is? Kinderen betalen een lager entreetarief. En Museumjaarkaarthouders mogen gratis naar binnen op vertoon van hun pas.

Bekijk de locatie van Kasteel Ammersoyen

Op de kaart kun je precies zien waar kasteel Ammersoyen ligt. Plan direct je (fiets)route naar of rondom dit kasteel van Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK).

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.