Ras Al Khaimah’s beroemde vuurwerkshow en dronespektakel keert ook dit jaar terug op oudejaarsavond

Een adembenemend vuurwerkspektakel zal opnieuw terugkeren naar Ras Al Khaimah en 2024 met een knal verwelkomen deze oudejaarsavond. Bevestigd door Ras Al Khaimah Tourism Development Authority (RAKTDA) en het organisatiecomité van de nieuwjaarsviering van het emiraat, zal het duizelingwekkende spektakel bezoekers van alle leeftijden versteld doen staan, terwijl het vuurwerk de hemel verlicht met een oogverblindende show en opzwepende beats.

Opnieuw geschiedenis schrijven

De vuurwerkshow, die zich uitstrekt over 4,5 km aan de waterkant tussen Al Marjan Island en Al Hamra Village,staat op het punt om opnieuw geschiedenis te schrijven. Met een ongeëvenaarde traditie van 5 opeenvolgende jaren Guinness World Records-brekende evenementen, belooft dit jaarlijkse vuurwerkspektakel een nieuwe climax. Verwacht duizelingwekkende nieuwe choreografieën en technieken die voor het eerst worden vertoond, met als doel om opnieuw records te breken.

 

 

Inwoners en bezoekers kunnen twee spectaculaire evenementen verwachten om het vuurwerk te bekijken. Een openbaar evenement met gratis toegang biedt DJ-entertainment, speciale kinderactiviteiten, foodtrucks en een gedeelte voor vrijgezellen en gezinnen. Voor degenen die op zoek zijn naar een exclusieve ervaring, biedt het privé-evenement onder het thema “Soundfest” toegang tot internationale artiesten, een kindvriendelijke zone en een scala aan culinaire hoogstandjes.

Van kerstevents tot exclusieve gala’s

Terwijl de spanning voor de oudejaarsviering op 31 december toeneemt, kunnen zowel inwoners als toeristen zich al onderdompelen in de feestvreugde met een overvloed aan festiviteiten. Van boomverlichtingsceremonies tot sfeervolle kerstevents voor het hele gezin en exclusieve nieuwjaarsgala’s in toonaangevende hotels, waaronder de twee Ritz-Carlton hotels, het all-inclusive Rixos Bab Al Bahr, Intercontinental Mina Al Arab Resort, Movenpick Resort Al Marjan Island, Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort, Longbeach Campground en nog veel meer. Gasten die tijdens oudejaarsavond in hotels op Al Marjan Island overnachten, hebben de beste plaatsen om het magische vuurwerk te bekijken.

 

Dit zijn de hotspots van Ras Al Khaimah

Ontvang nu handige tips over Ras Al Khaimah. Alleen vandaag ontvang je deze gratis!

"*" geeft vereiste velden aan

 

De organisatie

Het organisatiecomité van oudejaarsavond wordt geleid door de Ras Al Khaimah Tourism Development Authority en bestaat uit teams van Marjan, de politie van Ras Al Khaimah, het mediabureau van de regering van Ras Al Khaimah, de kamer van koophandel van Ras Al Khaimah, openbare werken, de gemeente Ras Al Khaimah, Al Hamra en anderen. Ga voor meer informatie naar raknye.com.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.