Food for Skin bestaat 3 jaar

Tijdens een event van Greenspin, Responsible Tourism & PR, maakte Harmke kennis met de huidverzorgingsproducten van Food for Skin. Het is een duurzaam en op en top Nederlands merk dat razendsnel de markt aan het veroveren is.


Oprichters zijn 2 ondernemende zussen uit Noord-Holland, Cathy en Angela Ursem. Ze hebben een feestje te vieren, want Food for Skin bestaat op de kop af drie jaar!

Na een halfjaar kregen we al een onderscheiding

“Na een halfjaar kregen we al een onderscheiding,” vertelt Angela. “We ontvingen de Dutch Beauty Award 2021. Dat is zo’n mooie erkenning, vooral omdat de jury bestaat uit echte vakjournalisten.”

Producten zonder zooi

Skin for Food maakt vegan huidproducten in ‘geupcyclede’ verpakkingen. Er is een carrot oil cleanser die zacht is voor de huid, een tomato base cream vol met antioxidanten en ook zijn er diverse serums, afgestemd op verschillende huidtypen. Ze zijn stijlvol verpakt in donkere flesjes en potjes wat ze langer houdbaar maakt. Ook zijn er de tubes met zonnebrandcrème SPF30, handig voor op reis. Daarnaast is er een speciale travel kit. Food for Skin maakt 100% natuurlijke huidproducten. Of zoals de zussen het zelf noemen: ‘producten zonder zooi’.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.