Move & relax zit in het DNA van das Walchsee Aktivresort

Das Walchsee Aktivresort is 365 dagen per jaar geopend. Dat klinkt aanlokkelijk! Lente, zomer, herfst en winter: dag na dag staat alles hier in het teken van innerlijk evenwicht en ontspanning, gezondheid en natuurbeleving. Te midden van het indrukwekkende landschap rond de Walchsee en aan de voet van het Kaisergebergte doen genieters hier nieuwe kracht en vitaliteit op voor het leven van alledag.

Breng balans in je leven

Move & Relax. Balance your life. Dat is de uitnodiging van Das Walchsee Aktivresort. Het aangeboden activiteitenprogramma brengt schwung in je vakantie. Onze gasten trekken vooral graag de prachtige natuur in, op eigen houtje of begeleid door de coach van het hotel. Wandelen en fietsen, skiën en langlaufen en vele andere sporten in de frisse lucht verjagen de zorgen en versterken je lichaam. Maar ook de indoor Move-zone biedt volop mogelijkheden om je welzijn te vergroten. Gevarieerde groepslessen, trainingssessies met een personal trainer, individueel sporten in de fitnesszone of een paar baantjes trekken in het binnen- en buitenzwembad: als gast van Das Walchsee Aktivresort profiteer je van heel wat mogelijkheden om te bewegen en goed voor jezelf te zorgen.

 

 

Omdat regeneratie voor je lichamelijke en mentale gezondheid even belangrijk is als beweging, hecht Das Walchsee Aktivresort veel waarde aan een hoogwaardig en vooral effectief relaxatie-aanbod. Holistische lichaamsbehandelingen en een breed scala aan massages, een uitgebreid ayurvedaprogramma en exclusieve schoonheidsbehandelingen verwennen je van top tot teen. In de warme saunalandschappen staat het leven van alledag stil. De energy-keuken ondersteunt de time-out voor jezelf met voedzame en hoogwaardige lekkernijen, gemaakt van de beste ingrediënten uit de regio.

 

 

Alles eens loslaten is goed voor je gezondheid en balsem voor je ziel. Het team van Das Walchsee Aktivresort staat altijd voor je klaar om je een “kleine time-out met een grote impact” te bezorgen – 365 dagen per jaar.

 

 

 

 

 

Comments are closed.