a&o hostels is prijskoning 2023 en bedankt gasten met overnachtingen voor €14

Voor wie deze winter een voordeling uitstapje wil maken in Europa, is er goed nieuws. De Duitse hostelketen a&o biedt tot en met 29 februari 2024 een bed in een gedeelde kamer voor €14 per nacht. Dit speciale tarief geldt voor 20 Europese hotels, enkel de feestdagen zijn uitgesloten.

a&o is prijskoning

Deze speciale actie is een bedankje van a&o hostels op de bekroning die zij onlangs hebben ontvangen van het Duitse dagblad Bild-Zeitung. In de enquête ‘Germany’s Price Kings 2023’ onder lezers van de Duitse krant kwam de hostelketen namelijk als winnaar uit de bus in de categorie budgethotels. Met deze bekroning laat a&o hostels zien dat betaalbare kwaliteit in tijden van economische crisis haalbaar is. “Het oordeel beste prijs-kwaliteit is ontvangen vanuit het oogpunt van de klant, dus uit de eerste hand, is een bevestiging van onze inzet en onze strategie”, vertelt oprichter Phillip Winter. “De beste prijs-kwaliteitverhouding heeft altijd deel uitgemaakt van ons DNA.”

 

 

Voor individuele reizigers die boeken via de site. Dit is te boeken in de periode van 1 november 2023 tot en met 29 februari 2024. De vaste prijs van €14 is de prijs per bed/nacht in een gedeelde kamer. In de volgende steden is deze actie geldig: Aken, Berlijn Friedrichshain, Berlijn Kolumbus, Berlijn Mitte, Boedapest, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Frankfurt Galluswarte, Frankfurt Oostende, Graz, Hamburg Hauptbahnhof, Hamburg City, Hamburg Reeperbahn, München Hackerbrücke, München Laim, Praag, Stuttgart, Venetië en Weimar. Een uitzondering zijn de hostels in Kopenhagen en Rotterdam, waar een overnachting €20 kost. Speciale feestdagen zijn uitgesloten van de actie.

 

 

Onderzoek prijsaantrekkelijkheid

Het onderzoek is voor de derde keer uitgevoerd door analysebedrijf Service Value in samenwerking met Bild-Zeitung en gebaseerd op onafhankelijk klantenonderzoek naar de prijsaantrekkelijkheid van geselecteerde bedrijven. In totaal werden 1.910 bedrijven uit 126 sectoren onderzocht. Meer over het onderzoek: www.bild-preiskoenige.de

Nieuw: CO2 compenseren

Naast de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft de Berlijnse budgetgroep ook duurzaamheid hoog in het vaandel staan. a&o is al de enige hostelketen in Europa die de individuele CO2-waarde per boeking toont op alle reserveringen en facturen van gasten. Gasten die boeken via de website van a&o kunnen hun verblijf bij a&o vrijwillig compenseren, dankzij de oplossing “Climate Click” van samenwerkingspartner South Pole. In het boekingsproces verschijnt de vraag “Wilt u uw reis compenseren?”, met de indicatie van de uitstoot en het bijbehorende bedrag die afhankelijk is van de duur van het verblijf. Ook werkt a&o hostels momenteel aan automatische compensatie voor alle verblijven van clubleden.

 

 

 

 

 

Comments are closed.