Internationale artiest Demi Lovato opent het winterseizoen in Ischgl

Op zaterdag 25 november geeft de internationale zangsensatie Demi Lovato het startsein voor het winterseizoen in Ischgl tijdens het legendarische “Top of the Mountain Opening Concert”. Toegang tot het concert is inbegrepen in de dagelijkse skipas. Het skiseizoen van de Silvretta Arena start op 23 november 2023.

Hollywood-glamour aan het begin van het Ischgl-seizoen

Dit jaar zal een van de meest getalenteerde zangers en songwriters van deze tijd, Demi Lovato, haar debuut maken in Ischgl tijdens het legendarische “Top of the Mountain Opening Concert” op 25 november 2023 en de fans en wintersporters betoveren met haar unieke vocale kracht. Het multi-talent van 31 jaar, die niet alleen naam heeft gemaakt als zangeres, maar ook als actrice en advocate, staat garant voor een onvergetelijke podiumshow met hits als “Heart Attack”, “Sorry Not Sorry”, de aanstekelijke melodie “Cool for the Summer” en andere klassieke hits. Het spectaculaire live concert met op de achtergrond van het nachtelijke berglandschap begint om 18:00 uur op de parkeerplaats van de Silvrettabahn in Ischgl. Er is dus genoeg tijd om alvast in de winterstemming te komen voor het concert. Sneeuwzekerheid in Ischgl is gegarandeerd vanaf 23 november, wanneer de Silvretta Arena opent met 239 kilometer aan grensoverschrijdende pistes van Ischgl tot Samnaun. De dagelijkse skipas is ook je ticket voor het concert en kost 85 euro per persoon op de dag van het evenement. Toegang tot het concert is inbegrepen in de prijs van een geldige skipas voor twee of meer dagen. Alle informatie is beschikbaar op www.ischgl.com.

 

 

Demi Lovato

Demi Lovato is een GRAMMY-genomineerde en bekroonde muzikant, acteur, pleitbezorger en New York Times bestsellerauteur. Ze werd bekend door haar talenten op het witte doek en werd al snel een muzikaal fenomeen door haar opmerkelijke zangkunsten. Met een publiek van meer dan 260 miljoen mensen op sociale media heeft Demi zich gevestigd als een wereldwijde sensatie en weet haar publiek, met meer dan 45 miljard streams, wereldwijd te boeien met haar befaamde powerhouse zang en illustere songwriting. Demi’s discografie laat zien dat haar muzikaliteit geen grenzen kent, met een genre-blending aanpak die pop, R&B, rock, soul en meer in zich heeft.

Tijdens verschillende uitverkochte tours heeft Demi haar onmiskenbare podiumprésence over de hele wereld gebracht, terwijl live-optredens zoals haar vertolking van “The Star-Spangled Banner” tijdens de Super Bowl LIV en het krachtige debuut van haar single “Anyone” tijdens de 62e GRAMMY Awards wereldwijd bijval hebben geoogst.

 

Dit zijn de hotspots van Ischgl

Ontvang nu handige tips over Ischgl. Alleen vandaag ontvang je deze gratis!

 

Demi heeft 8 studioalbums uitgebracht die allemaal in de Top 10 van de Billboard 200 zijn gedebuteerd en vier die meer dan een miljard streams op Spotify hebben. Demi heeft onlangs haar album REVAMPED uitgebracht met rockversies van haar hits. De opnieuw opgenomen muziek dient alsnog een showcase van Demi’s artistieke groei en veelzijdigheid, omdat ze haar nummers naadloos laat overgaan van pop naar rock met behoud van haar kenmerkende krachtige zang.

 

 

Lovato wordt door fans en collega’s geprezen om haar authenticiteit en kwetsbaarheid. Ze laat haar transformerende groei zien in twee succesvolle documentaires; Simply Complicated uit 2017 en Dancing with the Devil uit 2021. Als pleitbezorger is Demi de officiële ambassadeur van Global Citizen voor geestelijke gezondheid, met speciale aandacht voor kwetsbare gemeenschappen over de hele wereld. Lovato is tijdens haar carrière geëerd met talloze prijzen en onderscheidingen, waaronder een MTV Video Music Award, 14 Teen Choice Awards, 5 People’s Choice Awards, een ALMA Award, 2 Latin American Music Awards en een GLAAD Vanguard Award voor haar diensten aan LGBTQ+ activisme. Ze ontving ook 2 GRAMMY Award nominaties, 4 Billboard Music Awards nominaties en 3 Brit Award nominaties voor haar werk.

 

 

 

 

 

Comments are closed.