Dit zijn de culinaire schatten van Ras Al Khaimah

In Ras Al Khaimah vinden reizigers een culinaire schat vol verrassende mogelijkheden. Van levendige souks en traditionele Arabische lekkernijen tot smaakvolle Aziatische fusion en een verfijnde Europese keuken. Het emiraat biedt voor elk wat wils. Bezoekers proeven de rijke geschiedenis van de handelsroutes, waar handelaren specerijen, recepten en kooktechnieken meebrachten van over de hele wereld. Ontdek de culinaire diversiteit van Ras Al Khaimah.

Afternoon Tea bij 1484 by Puro

Dit zijn restaurants en cafés om te ontdekken. Met uitzicht op de grillige Hajar-bergketen nippen bezoekers bij 1484 by Puro aan een kopje thee terwijl ze genieten van een heerlijk assortiment aan gebakjes en sandwiches. Voor zoetekauwen is er een reeks petitfours met een selectie gebakjes en cakes van de chef, allemaal perfect gecombineerd met een heerlijk assortiment thee en koffie.

 

 

Instagrammable cafés in Grove Village

Grove Village is een eigentijds winkelcentrum. Niet alleen kunnen bezoekers hier shoppen ook zijn er vele hippe cafés. Het koffiehuis Ten11 en Hoof Café maken koffie van de beste bonen van over de hele wereld. Bij Okayberry staan trendy gezonde acai bowls op het menu en voor fitnessliefhebbers is er Protein House. Libanees, hamburgers en Japans staan ook op het menu.

Zonsondergang bij Neo Sky Bar

Voor een stijlvolle avond onder de sterrenhemel brengen reizigers een bezoek aan Ras Al Khaimah’s enige skybar. Hier geniet men van verrassende cocktails en lichte hapjes, variërend van sushischotels en fusion tapas tot mediterrane kleine gerechten. Gelegen in het Movenpick Resort Al Marjan Island, maken het 360 graden uitzicht en de zeebries de avond compleet.

Zeevruchtenbrunch bij The Cove Rotana

In de Verenigde Arabische Emiraten is brunchen een waar fenomeen. Elke zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur kunnen bezoekers een spectaculaire zeevruchten extravaganza proeven bij Basilico, het informele, maar verfijnde restaurant van het Cove Rotana Resort. Van verrukkelijke verse zeevruchten tot mediterraans geïnspireerde gerechten.

 

 

Eten als een local bij Madfoon

In 2009 begon het culinaire avontuur van Madfoon in Ras Al Khaimah onder de naam ‘Madoon Al Sadda’. De uitstekende kwaliteit en bijzondere service maakten het al snel tot een succesverhaal. Hun onweerstaanbaar malse vleesgerechten en rijst zorgen voor een smaakexplosie. Een lokale ervaring die elke reiziger wil beleven.

 

Dit zijn de hotspots van Ras Al Khaimah

Ontvang nu handige tips over Ras Al Khaimah. Alleen vandaag ontvang je deze gratis!

"*" geeft vereiste velden aan

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.