Kom in beweging in Das Walchsee Aktivresort

Het is een actieve herfst! Das Walchsee Aktivresort presenteert zijn programma voor het einde van de zomer en de gouden herfst. Move & Relax is het motto in het actieve viersterrenresort aan de voet van het majestueuze Kaisergebergte.

Daar word je omgeven door talloze wandel- en fietsroutes voor elk conditieniveau. Het activiteitenteam vult dit aan met een wekelijks programma vol belevenissen en beweging. De herfstspecials zijn de moeite waard: er zijn begeleide e-bike- & hikingtochten, begeleide wandeltochten om de kleurrijke herfst bewust te beleven, zoals een yoga-arrangement (01–08 november 2023), golfarrangementen en nog veel meer. De kleurrijke schoonheid van de natuur bruist van levensvreugde.

Das Walchsee Aktivresort maakt iedereen enthousiast

Fietsers trappen hard op de pedalen. Van een uitgekiend fietsprogramma met thematochten tot gps-advies en een terugbrengservice bij pech, en nog veel meer: Das Walchsee Aktivresort maakt iedereen enthousiast met zijn professionele service. In een fascinerende bergwereld wachten 200 kilometer aan wandelpaden om verkend te worden.

De Move & Relax-ruimte in Das Walchsee Aktivresort biedt talloze mogelijkheden om je conditie te verbeteren en op een weldadige manier te ontspannen. Hier kun je individueel trainen met een personal trainer of samen in een groep. Neem rustig een duik in het grote binnen- en buitenzwembad. Geniet van de milde herfstzon op de ligweide. Haal diep adem in het saunalandschap. Laat je verwennen met een aangename massage of een hoogwaardige schoonheidsbehandeling. Kom tot rust en krijg nieuwe energie.

 

 

Natuurlijk mag een voedzame, vitale keuken niet ontbreken in een evenwichtige levensstijl. Fijnproevers kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan gerechten uit de eigen Energy-keuken. Smullen naar hartenlust, en nog gezond ook – dat klinkt verleidelijk.

Das Walchsee Aktivresort, op slechts een steenworp afstand van de kristalheldere Walchsee en omgeven door een adembenemend bergpanorama, geeft je vakantie veel pit – in een natuurlijke omgeving die niet mooier kan zijn.

Yoga-arrangement (1–8 november 2023)

Inbegrepen: 4 overnachtingen incl. ontbijt en diner, dagelijkse yogasessies, Reviderm Base-behandeling, gastengeschenk Balance Pad, toegang tot de Move & Relax-ruimte, wekelijks activiteitenprogramma, Kaiserwinkl Card met vele kortingen in de regio – prijs p.p.: vanaf 394 euro

 

 

Golfen in Walchsee (1–8 november 2023)

Inbegrepen: 4 overnachtingen incl. ontbijt en diner, 1 fles rosecco op de kamer, Golf Tirol Card, transfer naar de golfbanen, wellnessvoucher, toegang tot de Move & Relax-ruimte, wekelijks activiteitenprogramma, Kaiserwinkl Card met vele kortingen in de regio – prijs p.p.: vanaf 716 euro

 

 

 

 

 

Comments are closed.