Spinoza lanceert Apotheka Natura als remedie voor de toenemende mentale gezondheidsklachten

Spinoza, een Amsterdams bedrijf dat reis retraites organiseerde, speelt in op de toenemende vraag naar psychische zorg in Nederland met natuurlijke en holistische oplossingen. Met een reeks producten en diensten, waaronder psychedelische retraites en microdosing, streeft Spinoza ernaar de relatie tussen mens en natuur te herstellen.

In Nederland heeft maar liefst 56.3% van de mensen tussen de 18 en 75 jaar in de afgelopen 12 maanden zorg gezocht vanwege psychische problemen, volgens cijfers van Trimbos. Deze statistiek is zowel alarmerend als onthullend, en benadrukt de groeiende noodzaak om voorbij de conventionele medische benaderingen te kijken en te zoeken naar meer natuurlijke en holistische oplossingen.

Bij Spinoza begrijpen we deze urgente behoefte en geloven we, net als Hippocrates, dat de natuur onze primaire bron van genezing is. We zijn ervan overtuigd dat de natuur, versterkt door wetenschappelijke inzichten over psychedelica, een cruciale rol gaat spelen bij genezing, maar juist ook bij preventie. Door het integreren van deze natuurlijke middelen en onderbouwde methoden, richten we ons op het bevorderen van een evenwichtig en gezond dagelijks leven.

Erkend door grootheden en gerenommeerde instituten

Het is dan ook geen verrassing dat grootheden zoals Steve Jobs, Sergey Brin en John Lennon de voordelen van natuurlijke middelen en psychedelica hebben erkend. Binnen de wetenschappelijke gemeenschap zijn deze inzichten ook niet onopgemerkt gebleven. Onderzoeken van gerenommeerde instituten zoals de John’s Hopkins University en het Imperial College London bevestigen de positieve impact van psychedelica op mentale gezondheid.

Ons verhaal

Bij onze Akademia Natura zijn we met een missie gestart: het creëren van psychedelische ervaringen die meer zijn dan alleen gebeurtenissen — het zijn reizen naar een dieper weten.

Naarmate de Spinoza community groeide, deden onze inzichten dat ook. Het transformerende karakter van onze retraites en programma’s was duidelijk, maar we hoorden een collectieve stem die verlangde naar iets meer — hulpmiddelen die deze diepe ervaringen konden integreren in het dagelijks leven. Dit leidde ons rechtstreeks naar Spinoza’s Apotheka Natura, onze store gewijd aan de geneeskracht van de natuur en de verfijnde kunsten van microdosing, mid dosing en nootropics. Hier bieden we producten aan doordrenkt met een vleugje wijsheid van de natuur.

 

 

Tegenwoordig is de ethos van Spinoza tweeledig. De Spinoza Akademia Natura blijft een centrum voor legale psychedelische ervaringen, terwijl Spinoza’s Apotheka Natura de eerste keuze is voor natuurlijk helende producten die inspelen op de eisen van het moderne leven.

 

 

“Spinoza belichaamt de harmonie tussen natuur en gezondheid. Met ons uitgebreide aanbod aan retraites en natuurlijke producten streven we ernaar om mensen te helpen de connectie met zichzelf en de natuur te herstellen”, aldus Niek Schreurs, Woordvoerder bij Spinoza.

Dit is Spinoza

Spinoza is een bedrijf dat zich inzet om mensen dichter bij de natuur en zichzelf te brengen. Gevestigd in Amsterdam organiseren wij retraites waar rust, reflectie en gezondheid centraal staan. Daarnaast bieden we ook producten aan in onze store, genaamd de Apotheka Natura, die men elke dag ondersteunt in het vinden van een natuurlijke balans en gezondheid. Bij Spinoza geloven we dat natuur en onze gezondheid onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Bezoek onze website voor meer informatie.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.