9 November staat in het teken van de toekomst van het Europese luchtverkeer tijdens Aviation-Event VIE

9 november zal de hele dag in het teken staan van de toekomst van het Europese luchtverkeer op de luchthaven van Wenen, tijdens Aviation-Event VIE.

Dit is het toonaangevende internationale platform voor media en bijeenkomsten in de luchtvaartsector, nodigt politieke besluitvormers, vertegenwoordigers van de branche en belanghebbenden uit om de urgente vraagstukken van luchthavens, luchtvaartmaatschappijen en de industrie te bespreken.

Partners van het evenement zijn de luchthaven van Wenen, de Airport Council International, Austrian Airlines, tal van bedrijven in de reis- en toerismesector, evenals vooraanstaande zakelijke en vakmedia.

Binnen het kader van “Aviation-Event 2023 VIE,” zoals de officiële naam van het evenement luidt, zijn 3 panels gepland met de volgende onderwerpen: nieuwe en groeiende markten in Midden- en Oost-Europa, luchthaveninfrastructuur en -beheer, evenals kansen en uitdagingen op de wereldwijde luchtvaartmarkt te midden van veranderende wereldmarkten. Bovendien zijn er drie hoogwaardige keynote-sprekers over de toekomst van budgetmaatschappijen, duurzaamheid en de rol van de luchtvaartindustrie in mondiale groei.

Prominente sprekers en gasten uit de luchtvaartsector zijn onder andere:
– Olivier Jankovec (Directeur-generaal, Airports Council International Europe)
– Jost Lammers (CEO, Luchthaven München)
– Charles Schlumberger (Leidende specialist luchtvervoer, de Wereldbank)
– Jonas Abrahamsson (CEO, Swedavia AB)
– Francesco Sciortino (COO, Austrian Airlines)
– Michael Kerkloh (Lid van de Raad van Toezicht, Lufthansa)
– Radosław Włoszek (CEO en Voorzitter van de Raad, Luchthaven Kraków)
– Ioanna Papadopoulou (Directeur Communicatie & Marketing, Luchthaven Athene S.A.)
– Rüdiger Kiani-Kreß (Journalist, WirtschaftsWoche)
– Frank Quante (CEO, Fraport Bulgarije)
– Thilo Schmid (CEO, Luchthaven Keulen Bonn GmbH)
– Michael Eggenschwiler (CEO, Luchthaven Hamburg)
– Peter Baumgartner (Voormalig CEO Etihad Airways en Voorzitter Bluearbre Ltd.)
– Jiří Marek (CEO, Air Serbia)
– Jesús Caballero Pinto (CEO, Luchthaven Sofia)
– Marco Pernetta (Algemeen Directeur, Luchthaven Innsbruck).

Ook de politiek wordt vertegenwoordigd door de Oostenrijkse staatssecretaris Claudia Plakolm van het Bondskanselarij. Zij zal de openingskeynote verzorgen.

 

 

“We zijn zeer trots om zoveel vooraanstaande vertegenwoordigers van de Europese en internationale lucht- en ruimtevaartsector in Wenen te kunnen samenbrengen en zijn dankbaar voor de steun van onze partners in de politiek, media en industrie,” aldus Marcel Riwalsky, CEO van Aviation-Event. Tijdens de conferentie komt het ‘who’s who’ van de branche samen om toekomstvraagstukken te bespreken en gezamenlijk de sector verder te ontwikkelen.

 

 

Olivier Jankovec tijdens Aviation-Event in Cluj

“Aviation-Event 2023 VIE” zal op 9 november 2023 in het Engels worden gehouden. De locatie is Vienna Airport Office Park 4. De conferentie begint om 8.30 uur en eindigt rond 15.30 uur. Tickets en meer informatie zijn beschikbaar op www.aviation-event.com of via info@aviation-event.de.

Verkeersbureaus.info is mediapartner van Aviation-Event

Verkeersbureaus.info is mediapartner van het Aviation-Event

 

 

 

 

 

Comments are closed.