Kom dit najaar helemaal tot rust bij het nieuwe Roompot Lakeside Resort Brielle

Kom dit najaar helemaal tot rust in het het gloednieuwe Roompot Lakeside Resort Brielle. Een nieuw en ruim opgezet resort midden in de natuur, niet ver van de gezellige vestigingstad Brielle.

Alle lodges hebben grote raampartijen, waardoor je bij binnenkomst een instant vakantiegevoel krijgt en meteen geniet van een weids uitzicht. De unieke lodges zijn gasloos en afgewerkt met een duurzame, houten gevelbekleding. Op het resort is veel groen en water aanwezig en in de omgeving is nog meer mooie natuur te vinden. Schitterende duingebieden en de stranden van Oostvoorne en Rockanje liggen namelijk om de hoek. De locatie van het resort, direct aan het Brielse Meer, maakt dit nieuwe resort ook een ideale plek voor liefhebbers van water(sport).

Ontspannen vakantievieren op jouw manier

Bij Roompot Lakeside Resort Brielle gaat ontspannen bijna als vanzelf. Alle 160 vrijstaande lodges zijn modern ingericht, hebben knusse hoekjes, grote raampartijen en bieden veel privacy. Elke accommodatie heeft daarnaast een eigen buitenruimte, direct grenzend aan de woning. Binnen en buiten zijn hierdoor met elkaar verbonden, waardoor je al snel het ‘buitenleven’ gevoel ervaart. Een aantal woningen ligt bovendien aan het water.

Op dit nieuwe resort heb je de keuze uit 11 verschillende comfortabele woningtypen, waaronder kindvriendelijke lodges met speciale (zit) hoekjes en servies voor de kleintjes en accommodaties ingericht voor families met oudere kinderen, inclusief trampoline en hangmat. Daarnaast staan er bijzonder mooie skylodges op het vakantiepark, met een dakraam dat een open zicht biedt op de lucht. Naast extra licht overdag, kun je hierdoor op een heldere avond vanuit je woonkamer zelfs naar de sterren kijken. En wil je je viervoeter meenemen op vakantie? Er zijn ook speciale ‘pets lodges’ op het park, die helemaal zijn ingericht om ook je hond tijdens het verblijf comfort te bieden.

 

Lees ook dit artikel: De bril van Alva in Brielle

 

Alle woningen en het centrumgebouw zijn 100% elektrisch en voorzien van zonnepanelen. Bij de bouw is gebruikgemaakt van zo veel mogelijk natuurlijke en duurzame materialen. Gas wordt op het park niet gebruikt.

Van de natuur naar de stad

In de omgeving van het resort is van alles te zien en doen. Kom je hier om helemaal tot rust te komen? Niet ver van het resort vind je de stranden en schitterende duingebieden van Oostvoorne en Rockanje, waar je in elk seizoen mooie wandelingen maakt. Of huur een fiets of kano en ontdek zelf het natuurschoon en andere bijzondere plekjes in deze regio. Liefhebbers van watersport halen hun hart op in deze omgeving. Van suppen tot varen, zeilen en waterskieën: het kan allemaal op het Brielse Meer. Heb je zin om sightseeing te doen of op te gaan in een bruiende stad? Het oude vestingstadje Brielle ligt niet ver van het resort en metropool Rotterdam is slechts een half uurtje rijden. Tussen deze twee steden kan het contrast bijna niet groter zijn. De middeleeuwse stad Brielle ademt historie, terwijl de skyline van Rotterdam je meteen het gevoel geeft dat je in een echte wereldstad bent.

 

 

Dankzij de fraaie, strategische ligging en veelzijdige recreatiemogelijken is Roompot Lakeside Resort Brielle de ideale plek voor een afwisselende break in eigen land.

 

 

 

 

 

Comments are closed.