Deze hippe regenlaarsjes passen bij elke bui

In welke bui je ook bent, regenlaarsjes Lady Bayla van Regatta passen altijd. Ze zijn comfortabel en erg fashionable. Je voeten blijven droog in elke regenbui omdat ze zijn gemaakt van waterdicht, gevulkaniseerd natuurrubber. De enkellaarsjes combineren perfect met een leuke damesregenjas of hippe festival-outfit.

Natuurlijke katoenen voering

De natuurlijke katoenen voering van de Lady Bayla is zacht en ademend. Het laarsje loopt heerlijk dankzij het gestanste voetbed van gerecycled schuim dat veel ondersteuning en demping biedt onder je voeten. Dat maakt ze ideaal voor een mooie wandeling in het bos, over het strand of door de winkelstraat.

 

 

Het enkellaarsje is voorzien van een hiellus. In combinatie met de stretch zijkanten trek je hem eenvoudig aan- en uit. Ze sluiten mooi aan om je enkel waardoor er geen regen of sneeuw naar binnen valt. Met een vochtige doek maak je de laarsjes gemakkelijk weer schoon. Of het nu zomer, winter, lente of herfst is: enkellaarsje Lady Bayla is onmisbaar in je schoenencollectie. In Groot Brittannië zijn ze een echte modetrend, maar langzaam veroveren ze nu ook de rest van Europa.

Bestellen en meer informatie

Regatta Lady Bayla is in veel hippe kleuren verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops. Consumentenadviesprijs € 60.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.