Paddenstoelen en poffertjes bij huis Verwolde

De kastanjes vallen van de bomen, blad verkleurt, paddenstoelen schieten uit de grond, kortom de herfst is aangebroken. De agenda van huis Verwolde staat bol van herfstavontuur!

Activiteiten in de herfstvakantie bij Huis Verwolde

Tijdens de herfstvakantie van 14 tot en met 29 oktober ontdekken kinderen de natuur op 2 manieren bij huis Verwolde. Met de knapzakactie en met de natuurexpeditie, beide kinderactiviteiten zijn alleen te volgen tijdens de vakantie.

Knapzakactie

Met de knapzakactie op stap met een speurtocht door het bos rondom Verwolde en na afloop heerlijke warme poffertjes in de theeschenkerij. Datum: 14 tot en met 28 oktober. Tijd: tussen 11:00 en 15:00 uur. Kosten: € 10,00 per knapzak inclusief poffertjes na afloop en een cadeautje. De knapzak is te koop in de museumwinkel in het onderhuis.

Natuurexpeditie

Kinderen gaan met de gids op een leuke en speelse manier op ontdekking in de natuur rondom Verwolde. Met zoekkaarten, schepnetje en insectenpotje valt er van alles te onderzoeken. Ze verzamelen allerlei materialen waarmee na de wandeling iets moois gemaakt wordt in de oranjerie.

Datum: 19 en 28 oktober. Tijd: 13:30 uur (1,5 uur). Kosten: € 8,50 inclusief ranja en iets lekkers. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar.. Ouders gaan niet mee, maar kunnen tijdens de wandeling bijvoorbeeld het huis bezoeken. Reserveren: via www.glk.nl/verwolde.

De troubadour vertelt

Berend, de kleinzoon van een baron, wordt onderschat. Maar hij ontdekt zijn verborgen talent en unieke gave. Gery Groot Zwaaftink vertelt er alles over. Kom luisteren naar dit prachtige verhaal!

Datum: woensdag 18 oktober. Tijd: 13:00 14:00 en 15:00 uur. Kosten: € 6,50 per persoon. Deze voorstelling vindt plaats in de oranjerie van huis Verwolde. Reserveren: noodzakelijk via www.glk.nl/verwolde.

 

 

 

 

Bekijk de locatie van Kasteel huis Verwolde

Op de kaart kun je precies zien waar kasteel huis Verwolde ligt. Plan direct je (fiets)route naar of rondom dit kasteel van Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK).

 

 

 

Uitgelezen?

 

 

Comments are closed.