Leavv zet duurzaam kamperen op de kaart

Verhuurbedrijf Leavv van elektrische campers kondigt aan dat het op zoek is naar steun om de toekomst van duurzaam kamperen verder vorm te geven. LEAVV is vastbesloten om nog meer reizigers de mogelijkheid te bieden om op een milieuvriendelijke roadtrip te gaan en roept enthousiaste avonturiers op om deel uit te maken van deze spannende reis.

Elektrische buscampers

Het duurzame camperbedrijf verhuurt sinds 2021 elektrische buscampers. “Wij geloven dat duurzaam reizen een leuke manier is om een steentje bij te dragen aan een positieve impact op het klimaat”, aldus Robbert van Goethem (oprichter en eigenaar). Leavv startte het eerste seizoen met vier e-campers vanuit Haarlem en is vervolgens ieder jaar gestaag gegroeid met e-campers verspreidt over 7 locaties in Nederland. “Deels zijn onze verhuurlocaties gevestigd op een industrieterrein en deels op kleinschalige campings die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Recent hebben we ook een locatie in Spanje toegevoegd. Hier draaien we momenteel een pilot. Onze e-campers zijn de afgelopen jaren al door heel Europa gegaan. Dat is fantastisch om te zien”.

 

 

Met grote plannen voor 2024 is Leavv van plan om hun vloot van elektrische campers verder uit te breiden en extra ophaal- en inleverlocaties te introduceren in Nederland, België en Duitsland. “Zo kunnen nog meer mensen op een duurzame roadtrip in Europa, maar hier hebben we als start-up wel hard hulp bij nodig”. Om deze groei te realiseren, heeft Leavv een crowdfundingcampagne gelanceerd waarmee iedereen kan bijdragen aan hun visie voor duurzaam reizen. “Je kunt ons steunen door een geldbedrag te investeren in onze nieuwe crowdfundingcampagne. Dit kan al vanaf € 250 en uiteraard is er geen maximum. Hier wordt een mooi rentepercentage over gegeven en daarnaast hebben we leuke beloningen bedacht. Het zou geweldig zijn als we met jouw steun een nog grotere positieve impact op het klimaat kunnen maken. Doe jij mee”?

 

 

Met het minimale bedrag kan de productie van de nieuwe elektrische campers van start. Als het doelbedrag wordt overschreden, zal dit LEAVV in staat stellen om nog meer mensen te bereiken om op een duurzame roadtrip te gaan, hun team verder uit te breiden en wellicht zelfs een duurzaam kantoor te openen

Leavv is al verheugd over de eerste investeerders die aan boord zijn gestapt en bedankt iedereen voor hun voortdurende steun. Ben jij klaar om deel uit te maken van de investeerdersclub en Leavv te helpen de toekomst van duurzaam kamperen te veranderen? Ga naar crowdaboutnow.nl/campagnes/leavv2023 voor jouw steun.

 

 

 

 

 

Comments are closed.