Herfstdagen onder de zon op een unieke panoramische locatie

De herfstzon straalt aan de hemel, de indrukwekkende Dolomieten zijn kristalhelder te zien en de berglucht ruikt heerlijk fris. De natuur schittert in duizend kleuren en de herfst heeft zijn intrede gedaan rond het Tratterhof Mountain Sky Hotel. Wat fijn dat de zwembaden nog heerlijk op temperatuur zijn en de prachtige tuin je uitnodigt om te genieten.

Haal diep adem en voel je grenzeloos vrij: in het Tratterhof Mountain Sky Hotel op 1.500 meter hoogte zit de herfst vol welbehagen. Dankzij het unieke Terrace Luxury Living geniet je tijdens je vakantiedagen van een grandioos uitzicht op de bergwereld. Grote balkons en terrassen geven alle ruimte aan het buitengevoel en de Monte Silva Mountain Spa, die het kwaliteitskeurmerk Premium Spa Award van de Belvita Leading Wellnesshotels draagt, biedt ongekende mogelijkheden om te ontspannen. Yoga, pilates, qi gong, verscheidene fitnessaanbiedingen en mental coaching geven je nieuwe kracht. De vele rustieke berghutten in de regio zijn nog open en heten de vele wandelaars en fietsers welkom.

 

Dit zijn de leukste hotspots in Italië

Download nu een handige reisgids over Italië. Alleen vandaag gratis te downloaden! Extra tip: gebruik de reisgids ook offline op vakantie in Italië op je iPhone & iPad.

 

Actief genieten van het leven

Het Tratterhof Mountain Sky Hotel staat midden in de wildromantische natuur en de unieke Dolomieten liggen vlakbij. Aan de voordeur begint het Altfasstal, een echt juweeltje dat je in elk jaargetijde van de natuur laat genieten. Wandelaars en fietsers maken vanuit hotel Tratterhof een tocht naar bergmeren, almen en bergtoppen. Je herfstvakantie wordt nog mooier dankzij het gevarieerde activiteitenprogramma met ademhalings- en boswandelingen, alpacatochten en wandelingen in groep, met fitnesstraining, dagelijkse opgietsessies in de acht sauna’s en nog veel meer. Dat is niet alleen leuk, maar vooral goed voor je lichaam en ziel.

 

 

Ontspanning in een van de hoogst gelegen wellnesslandschappen van Italië

Wie te gast is in het Tratterhof Mountain Sky Hotel op meer dan 1.500 meter boven zeeniveau, relaxt in de meermaals bekroonde Monte Silva Mountain Spa. Meer dan 4.000 m2 pure ontspanning met een overweldigend bergpanorama verleiden je om te genieten van onvervalste me‑time. Wat is er mooier dan helemaal tot jezelf komen in de infinitypool, die het hele jaar door wordt verwarmd, of de skypool? Of besteed in alle rust zorg aan je schoonheid met de eigen cosmeticalijn van het hotel, Monte Silva Cura. De producten maken gebruik van de kracht van het bos, vers bronwater en lokale geneeskrachtige planten voor ultiem welzijn. Het exclusieve saunagedeelte is alleen voor volwassenen en biedt alpiene wellness op het hoogste niveau. Dagelijks twee show-opgietsessies in de panoramasauna, een afzonderlijke wellnesszone voor gezinnen en de beautyfarm maken van de Monte Silva Mountain Spa een uitmuntende feelgoodwereld.

 

 

Het is indrukwekkend hoe het Tratterhof Mountain Sky Hotel erin slaagt de behoeften van volwassenen en gezinnen met elkaar te verzoenen. In hun eigen “Skyland” zijn kinderen en tieners de koning te rijk. Van maxi-Legoland tot airhockey, van digitaal spelstation tot tafelvoetbal, tafeltennis, klimmuur en bowlingbaan: alles is hier aanwezig om een gezinsvakantie onvergetelijk te maken. De Skylandbioscoop presenteert films voor kinderen en jongeren, en gezinnen genieten samen van water- en saunaplezier in de Family Spa. Gasten die rust waarderen beleven exclusieve ontspanningsmomenten in de Monte Silva Spa, die alleen toegankelijk is voor volwassenen.

Voortreffelijk dineren en genieten

Dat de natuur heel wat schatten te bieden heeft, weten ook de chef-kok en zijn team. Bij de boeren in de streek selecteren ze met de grootste zorg producten van de hoogste kwaliteit om de gasten te verwennen met lekkernijen en culinaire hoogstandjes: een heerlijke symbiose van Zuid-Tiroolse kookkunst en mediterrane invloeden. In het Tratterhof Mountain Sky Hotel zijn het restaurant en de wijnkelder „La Cantina” wellicht de lekkerste plekken.

Aanbiedingen in Tratterhof Mountain Sky Hotel: Gouden oktober 5=4

Inbegrepen: 5 nachten voor de prijs van 4 (aankomst zondag), Tratterhofs halfpension, Monte Silva fitnesszaal Skyroom, gevarieerd activiteitenprogramma met vele inbegrepen wandelingen, prachtige tuin, yogasessies, Gitschberg-Jochtal-Almencard en nog veel meer – prijs p.p.: vanaf 692 euro. Deze aanbieding is geldig van 8 tot 28 oktober 2023.

 

 

 

 

 

Comments are closed.