Deze rondleiding op kasteel Cannenburch met gebarentolk is exclusief voor doven en slechthorenden

Tijdens de week van de Toegankelijkheid is er op dinsdag 3 en zaterdag 7 oktober a.s. exclusief voor doven en slechthorenden op kasteel Cannenburch in Vaassen een rondleiding met gebarentolk.

Prachtig kasteel op de Veluwe

Laat je meenemen door dit prachtige kasteel op de Veluwe en geniet van de vele vertrekken. Vanuit de middeleeuwse gewelvenkelder kom je via de keuken op de beletage met haar imposante ontvangsthal waarna de weg vervolgd wordt naar de zonnige verdieping met haar bijzondere huiskapel.

 

Lees ook dit artikel: SummmerArt op kasteel Hernen

 

In verband met de beperkte hoeveelheid plekken is deelname aan deze rondleidingen alleen mogelijk door vooraf aan te melden. Stuur uiterlijk 30 september een mail naar cannenburch@glk.nl met daarin vermeld naam, het aantal personen en de gewenste dag.

 

 

Datum en tijd:

  • dinsdag 3 oktober: 14.00 uur
  • zaterdag 7 oktober: 15.00 uur

Entree: volwassenen € 10,00 en kinderen 4 t/m 18 jaar €5,00 (Museumkaart en donateurspas GLK niet geldig). Reserveren: cannenburch@glk.nl. Voor meer informatie over de toegankelijkheid op onze kastelen zie: www.glk.nl/toegankelijk-voor-iedereen.

Bekijk de locatie van Kasteel Cannenburch

Op de kaart kun je precies zien waar kasteel Cannenburch ligt. Plan direct je (fiets)route naar of rondom dit kasteel van Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK).

 

 

 

Uitgelezen?

 

 

Comments are closed.