KLM wint APEX World Class Award 2024

Voor het derde jaar op rij heeft KLM de APEX World Class Award in ontvangst mogen nemen. Deze award is een erkenning van klanten en de industrie op de thema’s welbevinden van de klant, veiligheid en duurzaamheidsprestaties. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door APEX, de internationale luchtvaartorganisatie die passagiersbeleving beoordeelt.

De winnaars worden gekozen op basis van wereldwijde audits en consumentenreviews en dienen minimaal een vijfsterrenbeoordeling te hebben. Naast de World Class Award werd ook de Best-in-Class Sustainability toegekend aan KLM.

Weerspiegeling van service

De World Class Award is een weerspiegeling van service, gastenervaringen, veiligheid en duurzaamheidsprestaties. KLM wil op al deze punten uitblinken op de grond, in de lounges en natuurlijk aan boord.

 

Lees ook dit artikel: TEXT

 

We zijn ontzettend trots dat we voor het derde jaar op rij de World Class Award hebben ontvangen. Onze passagiers veilig en comfortabel vervoeren is onze hoogste prioriteit, maar ook schoner, stiller en zuiniger vliegen. We investeren daartoe fors in vlootvernieuwing en de aankoop van duurzamere brandstof. Deze award is een prachtige erkenning voor alle KLM’ers die zich elke dag met hart en ziel inzetten voor onze klanten. – Barry ter Voert, CXO & EVP Business Development

 

 

APEX is de grootste internationale luchtvaartorganisatie als het gaat om passagiersbeleving en heeft zich ontwikkeld tot een gerenommeerde onderzoeks- en beoordelingsorganisatie. De World Class Award is dit jaar toegekend aan acht luchtvaartmaatschappijen. Naast KLM zijn dat: Emirates, Singapore Airlines, Qatar Airways, Japan Airlines, Xiamen Airlines, Saudia en Turkish Airlines.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.