De bucketlist voor een avontuurlijk en reislustig leven

Het leven is geen generale repetitie! Het stikt van de gezegden die je motiveren om alles uit het leven te halen. Net zoals de titel van dit nieuwe inspirerende boek. Lonely Planet – You Only Live Once inspireert lezers alles uit het leven te halen en kansen te benutten om de wereld te ontdekken.

Ontdek reiservaringen die jou en je omgeving zullen veranderen en jarenlang een glimlach op je gezicht toveren. Want je leeft maar één keer! Solo reizen, vanlife, digital nomads, reizen zonder te vliegen, internationaal vrijwilligerswerk – deze handleiding voor een avontuurlijk leven bevat honderden ideeën voor reizen en ervaringen die persoonlijke groei inspireren. You Only Live Once gaat over ervaringen, verantwoord reizen en iets teruggeven aan de planeet waar we zuinig op moeten zijn. Illustraties, kaarten, infographics en citaten wakkeren lang vergeten verlangens aan. Leef je droom!

 

 

‘You only live once; but if you do it right, once is enough.’ – Mae West. Lonely Planet – You Only Live Once | De bucketlist voor een avontuurlijk en reislustig leven | Auteur: Lonely Planet | ISBN: 9789043928595 | Prijs: €27,50 | Verschijnt op 19 september 2023

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.