Deze evenementen wil je niet missen in september in Hamburg

Op zoek naar een toffe bestemming voor een citytrip in september? Kies dan de veelzijdige stad Hamburg! De groenste stad van Duitsland organiseert twee ontzettend gave evenementen. Foodlovers en cruiseliefhebbers opgelet, met deze festivals maak jij jouw september citytrip super.

Eerste editie OPEN MOUTH Food Festival

Van 14 tot en met 18 september vindt de eerste editie van het OPEN MOUTH Food Festival plaats. Dit nieuwe food festival legt de focus op lokaal geproduceerde producten en de gastronomische diversiteit van Hamburg. Op diverse locaties in de stad én op het evenemententerrein in Oberhafenquartier vind je een gevarieerde mix van gastronomische belevenissen, proeverijen en natuurlijk toffe muziek.

 

Lees ook dit artikel: Ontdek Hamburg met deze 5 tips

 

De Hamburg Cruise Days zijn terug

Maar er is nog meer in Hamburg! Van 8 tot en met 10 september is hier het meest spectaculaire cruisefestival ter wereld. De Elbe promenade wordt gedurende deze dagen omgetoverd tot dé cruise hotspot van Europa waar je kan genieten van ‘s werelds grootste cruiseschepen en een kleurrijk aanvullend programma bestaande uit podiumacts, gastronomie en winkelmogelijkheden. Liefhebber van luxe en de maritieme wereld? Dan wil je dit zeker niet missen!

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.