Stappen door de historie van Cannenburch

Ervaar het leven in kasteel Cannenburch met de nieuwe ThemaHappen route. Stap mee van koffie tot hoofdgerecht en geniet intussen van eeuwenoude schatten, schilderijen en rijk ingerichte vertrekken die tot leven komen in het familiekasteel.

Koffie met appeltaart

De dag begint met een kopje koffie/thee met gebak bij Eethuis Eekterzicht waarna je van start gaat met de eerste wandeletappe die leidt naar restaurant Bij Maarten in ‘t Koetshuis. Na een smakelijke lunch is het tijd voor een bezoek op eigen gelegenheid aan kasteel Cannenburch. Ervaar het leven van de kasteelbewoners in voorbije tijden.

 

 

Wandel heerlijk door het park en langs de vele vijvers en vergeet vooral niet de historische moestuin te bezoeken. De tweede wandeletappe leidt je langzamerhand weer terug naar Eethuis Eekterzicht waar de dag wordt afgesloten met een lekker borrelhapje en drankje.

 

 

Tip: Ben je meer een fietser dan een wandelaar, kies dan voor de Happen & Trappen Themaroute – Groots genieten van kasteel Cannenburch. Startpunt van deze route is restaurant Op de Brink in Elspeet.

Datum: elke dinsdag t/m zaterdag. Lengte Happen & Stappen route: 12 km. Deelname: volwassenen € 38,95 per persoon. Lengte Happen & Trappen route: 54 km. Deelname: volwassenen € 48,45 per persoon.

Bekijk de locatie van Kasteel Cannenburch

Op de kaart kun je precies zien waar kasteel Cannenburch ligt. Plan direct je (fiets)route naar of rondom dit kasteel van Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK).

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.