Dit is een oersterke rugzak voor je laptop mee op reis

De Carhartt 21L Classic Laptop Daypack is een veilige rugzak voor je laptop. Hij is oersterk, net als de werkkleding van Carhartt, en houdt je spullen droog. De rugzak is gemaakt van heavy-duty materiaal dat water afstoot. Ideaal voor harde werkers op locatie en digital nomads.

Doordachte indeling

Dankzij een doordachte indeling zorgt de rugzak voor structuur en overzicht bij het werk. Het hoofdvak heeft een speciaal ontworpen tweewegritssluiting om je laptop te beschermen. Het organisatievak met ritssluiting biedt extra ruimte om je spullen netjes op te bergen.

 

 

Het heavy-duty materiaal, 600 denier polyester, heeft een waterafstotende Rain Defender afwerking tegen de regen. De rugzak is gemaakt om de zwaarste omstandigheden te weerstaan: hij wordt alleen maar mooier naarmate je hem langer gebruikt.

 

 

Deze Carhartt Daypack neem je ook mee als je er als digital nomad opuit trekt. De gepolsterde schouderbanden en het gewatteerde achterpaneel van ventilerend mesh zorgen voor het nodige draagcomfort. Het Carhartt-label op de voorkant maakt de rugzak helemaal af. De Carhartt 21L Classis Laptop Daypack is verkrijgbaar in Carhartt-Brown en Black bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs € 59,95.

Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, bestendigheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.