Dit is de stijlvolle Bulgari toilettas voor het herfst/winterseizoen 2023 van Emirates

Emirates onthult haar nieuwe collectie stijlvolle Bulgari-toilettassen voor het herfst/winterseizoen in First en Business Class. Naast nieuwe kleuren en geuren bevat de nieuwe lijn een spiegel en een aantal handige producten voor het comfort van passagiers aan boord van geselecteerde routes en langeafstandsvluchten.

Exclusief ontwerp

Passend bij het doel van Emirates om een uitzonderlijke ervaring aan boord te bieden, zijn de First en Business Class toilettassen voorzien van nieuwe kleurentrends en designs, samen met Bulgari geuren in flesjes die exclusief voor Emirates werden ontworpen. De nieuwe collectie bestaat uit acht verschillende kits in First- en Business Class: in een klassiek zwart, eigentijds zilver met lila of ingetogen zwart met lila accenten.

Iconische Bulgari geur

De Business Class serie heeft 2 toilettassen in zilver, een van 2023’s meest stijlvolle kleuren. Er is een etui en een klassieke toilettas, beide gemaakt van veganistisch leder in een opvallende metallic zilveren tint met lila accenten. Elke tasje bevat diverse Bulgari producten, waaronder de iconische geur Bvlgari Omnia Amethyste Eau de Toilette. De geur opent met het heldere en citrusachtige van roze grapefruit, waarna een rijke rozengeur gecombineerd met houtachtige tonen vrijkomt. Passagiers ontvangen ook een Omnia Amethyste gezichts- en bodycrème om hun huid gehydrateerd te houden, een Bulgari lippenbalsem en praktische producten zoals een tandenborstel, tandpasta, een dubbele spiegel gemaakt van duurzaam materiaal, deodorant, tissues en een inklapbare haarborstel.

 

Dit zijn de hotspots van Ras Al Khaimah

Ontvang nu handige tips over Ras Al Khaimah. Alleen vandaag ontvang je deze gratis!

"*" geeft vereiste velden aan

 

Mannelijke stijl

Er zijn ook twee klassieke zwarte stoffen tassen met bruine accenten, voor passagiers die de voorkeur geven aan een mannelijke stijl. In deze toilettassen zit Bvlgari Pour Homme Eau de Toilette, een houtachtige en bloemige muskusgeur waarin tonen van Darjeeling-thee, waterlelie en guajakhout samensmelten en een rustgevend effect creëren. Geïnspireerd door dezelfde geur zit er in de tas ook een Bulgari aftershavebalsem en bodylotion, een Gillette scheermes, scheerschuim, tandenborstel, tandpasta, deodorant, tissues en inklapbare borstel.

First Class toilettassen

In First Class zijn 4 luxueuze toilettassen te verzamelen: twee in zwart veganistisch leer met lila accenten en 2 gemaakt van hoogwaardige zwarte stof, sommige met accenten in veganistisch leer. Allemaal zijn ze voorzien van gepersonaliseerde luxeproducten.

 

 

In de zwart met lila toilettassen zit – in een zacht Bulgari hoesje – de nieuwe gegraveerde gouden Bulgari spiegel. Een aandenken exclusief gemaakt voor Emirates. De 30ml Bvlgari Le Gemme Desiria Eau de Parfum die ook in de tas zit, komt in een flesje dat eveneens exclusief ontworpen is. Deze verfijnde rozengeur bevat paarse jade, magnolia en rozenblaadjes. Bij de parfum komt een bijpassende gezichts- en lichaamscrème. Ook voorziet de toilettas passagiers van een tandenborstel, tandpasta, een verfrissend reinigingsdoekje, deodorant, tissues en een opklapbare haarborstel om daarmee volledig fris op de bestemming aan te komen.

 

 

In de zwarte en bruine toiletttassen kunnen passagiers genieten van een exclusieve flacon Bvlgari Le Gemme Gyan Eau de Parfum van 30 ml. Deze geraffineerde, houtachtige bloemengeur wordt gekarakteriseerd door patchouli en Arabische jasmijn. In de tas zit ook een hydraterende Bulgari Le Gemme Gyan aftershavebalsem en bijpassende bodylotion, reinigingsdoekje, Gillette scheermes, scheerschuim, tandenborstel en tandpasta, deodorant, tissues en opklapbare haarborstel.

Onboard Shower Spa

Aan boord van de A380-vliegtuigen kunnen First Class-passagiers gebruik maken van de Onboard Shower Spa met een apart assortiment luxeproducten – biologisch en duurzaam Voya, uit Ierland. First Class-passagiers vinden in hun privésuites daarnaast nog een huidverzorgingsset van het luxueuze Zweedse merk Byredo. Economy- en Premium Economy-passagiers kunnen zich ook verheugen op nieuwe toilettassen, die tegen het einde van het jaar worden gelanceerd.

 

 

 

 

 

Comments are closed.