Hotel Castel Rundegg is een adults-only-residentie voor de mooie dingen des levens

Castel Rundegg in Meran is een stijlvolle adults-only-residentie, een uniek toevluchtsoord midden in de stad, edel, elegant en met veel liefde verzorgd tot in het kleinste detail. In de sprookjesachtige kasteeltuin genieten de hotelgasten van een zomerse lifestyle.

Hier word je weer verliefd

Ben je op zoek naar iets bijzonders? Dan zul je verliefd worden op Castel Rundegg. In de koninklijke kamers en suites worden genieters ondergedompeld in de flair van vervlogen tijden met alle snufjes van hedendaags comfort. Elke suite, elke kamer is uniek, ruim en stijlvol – zoals het een kasteel betaamt. De gezellige woonwerelden nodigen je uit om je af te zonderen. De hotelgasten vinden diepe ontspanning in het binnenzwembad en de Rundegg Wellness & Spa. Sauna en schoonheidsbehandelingen brengen je lichaam en ziel in harmonie.

 

Lees ook dit artikel: Bescherm je spullen tegen water

 

In de zomer is het in Castel Rundegg bijzonder mooi. Vogelgezang omlijst het ontbijt op het terras. Zo’n dag in de tuin, op het zonnebed, doet je heerlijk ontspannen. Lees een boek onder de eeuwenoude bomen, neem een duik in het exclusieve buitenzwembad, bewonder het bergpanorama. Romantische zonsondergangen inbegrepen! Zó romantisch is een diner voor twee in de kasteeltuin. Neem plaats aan de feestelijk gedekte tafel met sfeervolle verlichting, luister naar het concert van de natuur en geniet van een voortreffelijk diner. Kortom: laat je zintuigen betoveren. Ook op het terras of binnen de oude muren van het door Falstaff bekroonde kasteelrestaurant genieten fijnproevers van culinaire hoogstandjes. Zuid-Tirol heeft veel lekkers te bieden. De koks toveren traditionele Zuid-Tiroolse gerechten en fijne mediterrane specialiteiten op tafel, gekruid met verse kruiden uit de kasteeltuin. Daar hoort natuurlijk een glas Zuid-Tiroolse wijn of huisgemaakte limoncello bij.

 

 

Vakantie in Castel Rundegg betekent dolce vita. Meran is de plek waar het zoete zomerleven zich afspeelt: een aperitivo hier, een espresso daar, kuieren, kijken, winkelen, afwachten wat de dag brengt. Vanaf het hotel is het maar een kort stukje wandelen naar de bloeiende promenade van Meran of de tuinen van kasteel Trautmannsdorff. Daar vind je meer dan 80 tuinlandschappen en planten uit de hele wereld. Wil je iets ondernemen? In Castel Rundegg krijg je uitstekend en persoonlijk advies. De busverbindingen met de regio zijn optimaal. Of maak gratis gebruik van de e-bikes van het hotel. Kasteelheer David geeft graag goede tips aan de fietsers: “De fietsroute Radweg Passeiertal is een belevenis. Je rijdt door prachtige natuurlandschappen. Of, wat ikzelf graag doe: neem de trein naar Mals en fiets terug naar Meran via de fietsroute Vinschgauer Radweg. Een van de beroemdste wandelroutes van Meran is de Tappeinerweg. De wandeling behoort tot de mooiste hooggelegen promenades van Europa en voert langs dennen en kurkeiken, olijfbomen en bamboesoorten, magnolia’s en agaven. Van het zonneplateau Meran 2000 tot de talrijke waalwegen, van de prachtige almen in het dal Ultental tot de sporen van Ötzi in het dal Schnalstal, van de vallei tot de bergen: als gast van hotel Castel Rundegg heb je mogelijkheden te over om op pad te gaan.

Castel Rundegg is een architectonisch juweel, historisch op het gebied van zijn verleden, hedendaags in de manier waarop met traditie wordt omgegaan. David is de kasteelheer. Zijn grote passie voor Castel Rundegg is voelbaar tot in het kleinste hoekje. Zijn medewerkers delen zijn passie. Hier hebben mensen elkaar gevonden die de gave hebben om een plek te creëren waar je vrij van enige etiquette kunt genieten van een stijlvolle, elegante sfeer.

 

 

 

 

 

Comments are closed.