Bescherm je spullen tegen water

De Lightweight Dry Bags van Sea to Summit beschermen je spullen tegen water en vocht. Ze zijn ideaal om je spullen te organiseren en op te bergen, en daarom onmisbaar in elke outdoor-uitrusting. De waterdichte bags zijn licht, compact, supersterk en slijtvast. Door de ovaal gevormde bodem kun je de bags neerzetten zonder dat ze omvallen. Opgeruimd staat netjes: droog en wel.

De bags passen vaak op plekken waar gewone tassen niet passen. In kleine hoekjes van een zeekajak, in de caravan of in je backpack. Met de D-ring kun je de zak eenvoudig ergens aan bevestigen zodat je hem makkelijk binnen handbereik kunt opbergen.

Uitstekende ecologische keuze

De nieuwe Dry Bags van Sea to Summit zijn een uitstekende ecologische keuze. Ze worden geproduceerd van bluesign® Approved, gerecycled 70D nylon materiaal met een PFC-vrije, waterdichte DWR finish. De coating aan de binnenkant is wit om de zichtbaarheid te verbeteren en het gemakkelijk te maken om kleine voorwerpen bij weinig licht te vinden.

 

 

De bags zijn voorzien van waterdichte naden: dubbel gestikt en geseald. De waterdichte Hypalon rolsluiting is gemaakt van siliconen nylon met een PU coating voor volledige waterdichtheid. Sea to Summit Dry Bags zijn verkrijgbaar in verschillende, opvallende kleuren om kleurgecodeerd opbergen te optimaliseren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten (variërend van 1,5L tot 35L), maar ook als set. En ook in een First Aid uitvoering en een versie met helder venster: View.

 

 

De Sea to Summit Lightweight Dry Bag is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops, ook als set. Consumentenadviesprijs vanaf € 14,95. Ga voor meer informatie naar de site.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.