Waarom je juist geen digital detox moet doen deze zomer

Heb jij ook altijd het voornemen om tijdens je vakantie voor een digital detox te gaan? De eerste paar dagen gaat het vaak nog goed maar daarna gaat het toch weer een beetje kriebelen. Het is toch wel makkelijk om even snel een leuk terras in de buurt van je hotel op te zoeken. Je wilt eigenlijk ‘s ochtends gewoon je online krant lezen tijdens het ontbijt.

Je mist de langverwachte release van het tweede seizoen ‘And Just Like That’. En nu je toch bezig bent, gooi je ook die vakantievideo meteen om in een reel om het thuisfront jaloers te maken. Om heel eerlijk te zijn is het best lekker om een goede Wi-Fi verbinding te hebben als je op vakantie bent. Geef er maar gewoon aan toe.

Online aan het zwembad

Of je nu in een villa aan de Franse Côte d’Azur zit, in je camper aan het Gardameer of wat verder weg onder de Mexicaanse zon, een goede Wi-Fi verbinding is best wel fijn. Het is namelijk essentieel om de achterblijvers te videobellen en jouw prachtig uitzicht bij zonsondergang te showen, of de laatste podcast aflevering van Geuze&Gorgels op Spotify kunnen luisteren terwijl je lekker lui aan het zwembad zit met een Aperol Spritz. En uiteraard wil je jouw beste poging tot de Yasmin Hero Move in de straten van Barcelona onmiddellijk op TikTok kunnen zetten. Niks digital detox, geef ons maar een goede Wi-Fi verbinding.

 

 

Helaas zijn de Wi-Fi-netwerken van hotels of vakantiehuisjes vaak niet van de allerbeste kwaliteit. Soms zijn ze zelfs zo langzaam dat je het liever helemaal opgeeft – een geforceerde digital detox dus. Dat is jammer want stiekem is er niets fijners dan jouw Instagram feed vol te gooien met prachtige vakantiekiekjes. Een stabiele Wi-Fi verbinding op je vakantiebestemming is daarom essentieel. Dat kan onder andere door een 5G modemrouter mee te nemen op reis. De FRITZ!Box 6850 5G is zo’n modemrouter die met een simkaart zorgt voor een stabiele Wi-Fi verbinding voor de hele familie, waar je ook bent. Super handig! Simkaart erin en surfen maar. Zo eenvoudig is het.

Ga Veilig op reis

Openbare netwerken of de netwerken van je vakantiebestemming kunnen bovendien heel frustrerend zijn. Het is vaak nogal een gedoe met al die verschillende wachtwoorden of netwerken waar je jouw e-mailadres of andere persoonlijke gegevens voor moet opgeven. Ook op het gebied van veiligheid laten deze netwerken nogal wat te wensen over. Met de FRITZ!Box 6850 5G kun je veilig surfen op je eigen mobiele 5G netwerk.

 

 

Je vakantiedagen hebben uiteraard een limiet, dus ook als je deze zomer in je eigen tuin blijft, is een goede Wi-Fi-verbinding tot helemaal achterin de tuin best wel handig. Zo kunnen jouw kinderen buiten gamen zonder snelheid te verliezen. Ja, ze zitten nog steeds achter een scherm maar ze zijn tenminste wel buiten 😉. Je kunt Lowlands live volgen vanuit je luie tuinstoel of zelfs wat werk op je laptop verrichten terwijl je geen zonnestraal hoeft te missen. Helemaal leuk; organiseer op de eerstvolgende warme zomeravond je eigen buitenbioscoop. Stream de nieuwste film, zoals Barbie of Murder Mystery 2, op een groot doek met behulp van een beamer. De FRITZ!Repeater 1200 AX is hiervoor jouw partner in crime! Deze krachtige Wi-Fi versterker werkt met elke modem of router. Doe hem in het stopcontact, druk op de knop en je Wi-Fi bereik is meteen flink uitgebreid. Lekker makkelijk.

Nodig jij het liefst vrienden en familie bij je uit voor een barbecue, feestje of relax dagje? Dan wil je natuurlijk wel dat iedereen gemakkelijk met jouw Wi-Fi-netwerk kan verbinden. Als je een FRITZ!Box hebt, kun je een speciale QR-code aanmaken die jouw gasten kunnen scannen om direct verbinding te maken met het Wi-Fi-netwerk. Geen gedoe meer met moeilijke wachtwoorden en jouw netwerk blijft privé. En doordat iedereen met hetzelfde netwerk verbonden is, kunnen je gasten meteen hun favoriete liedje aan de afspeellijst toevoegen of die selfie bij de burgers op de barbecue live delen op Instagram. Print je QR-code uit en hang hem op, zet hem op de uitnodiging of laat hem bij aankomst zien op jouw eigen telefoon via de FRITZ!App. Veel surfplezier!

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.