Deze nieuwe tv-campagne pakt insectenbeten aan

Onder het motto “Geniet van het moment, zonder jeuk” brengt Beurer een tv-spot uit. Tot tot 31 augustus 2023 wordt deze in Duitsland en Nederland uitgezonden. Het thema van de commercial sluit perfect aan bij het zomer- en tuinfeestseizoen en plaatst het assortiment insectenbeethelers in de schijnwerpers.

De nieuwe tv-commercial toont een tuinfeest op een mooie zomeravond met een vrolijke sfeer, gezellige ambiance en een mooi gedekte tafel. Ware het niet dat er vervelende muggen zijn. Ze steken snel en ongemerkt en veroorzaken jeuk op de huid. Wat nu? Een freeze frame, de omgeving staat stil. Alleen de hoofdpersoon beweegt en haalt haar insectenbeetheler uit haar tas, houdt hem een paar seconden op de getroffen plek en daarna kan het feest zorgeloos doorgaan.

 

 

Kerstin Glanzer, Marketing Manager van Beurer GmbH over de commercial: “Of het nu gaat om een gezellig tuinfeest, een buitenactiviteit of kamperen. De tv-spot behandelt een onderwerp dat iedereen aangaat. Met onze campagne willen we de aandacht vestigen op ons merk, het merk versterken en het productassortiment nog tastbaarder maken.”

Insectenbeethelers en het verzachtende effect van de symptomen

Insectenbeethelers zijn geschikt voor het behandelen en genezen van insectenbeten en steken van muggen, bijen of andere kleine insecten door middel van warmteopwekking (lokale hyperthermie). Beurer biedt in zijn assortiment met de BR 90, BR 60 en BR 10 drie medische hulpmiddelen voor een medicijnvrije verlichting van jeuk en zwelling. De warmte vernietigt de geïnjecteerde eiwitten die de afweerreactie van het lichaam veroorzaken in de vorm van zwelling en jeuk. Dit zorgt tot verlichting van deze symptomen.

Meer informatie over de insectenbeethelers is te vinden op de website van Beurer. De tv-commercial is te zien op het YouTube-kanaal van Beurer en heet “Geniet van het moment, zonder jeuk met de Beurer Insectenbeetheler BR 90”.

 

 

Prijs van de insectenbeethelers van Beurer (adviesprijs), beschikbaarheid & garantie*

  • BR 90: €39,99 (adviesprijs), beschikbaar, 5 jaar garantie
  • BR 60: €35,99 (adviesprijs), beschikbaar, 5 jaar garantie
  • BR 10: €24,99 (adviesprijs), beschikbaar, 5 jaar garantie

Lezers van Verkeersbureaus.info krijgen 15% korting als ze bestellen via deze link en de kortingscode VERKEERSBUREAUS15 gebruiken. De Beurer actiecode is geldig tot 16-08-2023.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.