Tunisair stimuleert omzet met Amadeus oplossingen

Luchtvaartmaatschappij is begonnen met een revisie van de winkelervaring naarmate de regionale aanwezigheid groeit. Nieuwe technologie waarmee nationale luchtvaartmaatschappijen passagiers een gepersonaliseerde, end-to-end ervaring kunnen bieden.


Tunisair heeft een nieuwe overeenkomst getekend met Amadeus, aangezien de nationale luchtvaartmaatschappij werkt aan het leveren van de best mogelijke service aan passagiers. De Tunesische luchtvaartmaatschappij zal een aantal geavanceerde oplossingen inzetten om de winkelervaring te verbeteren, zowel voor passagiers als voor agenten.

Naast de meer dan 30 Amadeus-oplossingen die momenteel door Tunisair worden ingezet, ziet het uitgebreide partnerschap drie nieuwe belangrijke implementaties. Amadeus Revenue Management zal Tunisair helpen beter geïnformeerde en klantgerichte beslissingen te nemen. De koerier zal een gepersonaliseerde ervaring kunnen bieden door klanten producten te presenteren die zijn afgestemd op hun behoeften. Amadeus Group Manager biedt luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus een gemakkelijke manier om groepen te bedienen, met volledige automatisering die de strategie voor inkomstenbeheer synchroniseert met dynamische prijsaanpassingen.

De deal is de laatste stap in een lange, vruchtbare relatie tussen Tunisair en Amadeus, en na de integratie van de nieuwe oplossingen zal de luchtvaartmaatschappij gebruik maken van state-of-the-art technologie om een gepersonaliseerde end-to-end ervaring te bieden aan klanten.

 

 

De heer Khaled Chelly, CEO van Tunisair, zei: “Tunisair is sterk gefocust op het verbeteren van het klanttraject en we hebben vandaag onze relatie met Amadeus uitgebreid terwijl we de transformatie van onze winkelervaring versnellen. De nieuwe oplossingen die deel uitmaken van het hernieuwde partnerschap stellen ons in staat om gepersonaliseerde diensten en vlotte ervaringen aan te bieden en om verstoringen efficiënt en met minimale impact voor de reiziger te beheren.”

 

 

Christophe Roux, Senior Vice President Airlines, Middle East, Türkiye and Africa, Amadeus, zei: “Tunisair opereert in de competitieve markt en werkt eraan om haar aanbod te differentiëren met een duidelijke strategie om de best-in-class klantervaring te bieden. Bij Amadeus is onze technologie ontworpen om meer verbonden manieren van denken te inspireren, waarbij de reiziger centraal staat. Met deze verlengde overeenkomst ligt Tunisair op schema om een meer toekomstgerichte, innovatieve en toonaangevende luchtvaartmaatschappij te worden.”

Tunisair heeft ook het Loyalty Community Platform geselecteerd om zijn loyaliteitsprogramma, Fidelys, te beheren. Door de voorkeuren van klanten te verzamelen, zal de oplossing een betere klantenservice mogelijk maken, terwijl de inkomsten, reizigerservaring en loyaliteit toenemen.

De haven van Sousse

De haven van Sousse

 

 

 

 

 

Comments are closed.