Travel Counsellors introduceert nieuwe branding

Travel Counsellors onthult vandaag een frisse nieuwe branding wat de ervaring van de Travel Counsellors en klanten verder optimaliseert en echt aansluit bij wat de organisatie zo speciaal maakt. Dit terwijl het bedrijf ondertussen gestaag voortbouwt met recordomzetten en uitkijkt naar het 30-jarig bestaan van de Travel Counsellors Group.

De rebranding is het resultaat van uitgebreid marktonderzoek, gebaseerd op inzichten van Travel Counsellors, klanten en consumenten. Dit in combinatie met de kansen voor marktgroei op zowel de leisure- als zakenreismarkt, voelde voor de reisonderneming als het juiste moment voor een rebranding. De rebranding heeft als doel zowel de ambities van de Travel Counsellors als de sterke persoonlijke band met de klant uit te stralen. De rebranding omvat onder andere een vernieuwd logo in de levendige kleur Cherry – het symbool voor vernieuwing. Het beeldt saamhorigheid en service uit en weerspiegelt het DNA van Travel Counsellors.

De rebranding is inmiddels op de website van Travel Counsellors doorgevoerd, hun social media kanalen en binnen het inhouse dynamic packaging systeem genaamd Phenix. Daarnaast is de rebranding terug te zien in de myTC-app, waarmee klanten hun boeking kunnen personaliseren en de Travel Counsellor ‘altijd in hun broekzak’ hebben.

 

Dave Callan, Customer Director Travel Counsellors UK, legt uit: “Onze kernwaarden, community, saamhorigheid en care worden allemaal weerspiegeld in de look en feel van onze nieuwe huisstijl. ‘With us.. it’s personal’ is lange tijd onze slogan geweest en zal altijd verankert blijven in ons DNA. Deze merkbelofte is geboren uit hetgeen wat ons speciaal maakt en dat zijn onze mensen. De rebranding stelt ons in staat om dit extra te benadrukken. We verschuiven het sentiment van ‘wat we doen’ – namelijk reizen verkopen, naar ‘waar we het verschil maken’. We geven om onze Travel Counsellors, onze klanten en om de reizen die we samenstellen, meer dan wie dan ook. Wat ervoor zorgt dat elke reis die we voor onze klanten mogen regelen, de beste en meest gedenkwaardige ervaring is die zij maar kunnen beleven.

 

 

De solide basis, krachtige en servicegerichte cultuur en sterke merkwaarden van de afgelopen 29 jaar hebben ons op dit punt gebracht. Dit is een bijzonder moment voor ons en een kans om de volgende fase van onze reis in te gaan, waarbij we Travel Counsellors positioneren als een servicemerk in plaats van enkel een reisorganisatie.”

 

 

De rebranding weerspiegelt ook de investeringen die zijn gedaan in de werving en training van Travel Counsellors, inclusief de beste technologie waardoor de Travel Counsellors in staat zijn hun ondernemingen verder te laten groeien. De afgelopen weken hebben 1.900 Travel Counsellors wereldwijd zich verdiept in de nieuwe huisstijl en geleerd hoe ze deze binnen hun eigen onderneming kunnen implementeren op een manier dat bij hen past. De Travel Counsellors hebben toegang tot de Travel Counsellors Canva Pro omgeving, wat hen de mogelijkheid biedt om een verscheidenheid aan templates te gebruiken in de nieuwe huisstijl. Dit zorgt zowel voor flexibiliteit als consistentie. De komende weken wordt de rebranding verder uitgerold.

 

 

 

 

 

Comments are closed.