Gran Canaria is de ideale vakantiebestemming voor gezinnen

Als het gaat om gezinsvakanties, is Gran Canaria een ideale bestemming. Dit betoverende Spaanse eiland in de Canarische archipel biedt een overvloed aan attracties en activiteiten die tegemoet komen aan de behoeften en interesses van jong en oud.

Van de prachtige stranden en spannende themaparken tot de gezinsvriendelijke accommodaties en gastvrije sfeer: Gran Canaria heeft alle ingrediënten voor een gedenkwaardige en plezierige vakantie voor het hele gezin. Lees snel verder en ontdek waarom!

Gezinsvriendelijke stranden

Gran Canaria herbergt een scala aan gezinsvriendelijke stranden met zacht zand en rustig water, waar kinderen veilig en comfortabel kunnen spelen. Stranden zoals Playa de Las Canteras in Las Palmas en Maspalomas Beach bieden voldoende ruimte voor kinderen om zandkastelen te bouwen, te zwemmen en te spelen.

 

 

Veel van deze stranden zijn bovendien uitgerust met faciliteiten zoals strandwachten, douches en restaurants aan het strand. Zo heb je altijd alles wat je nodig hebt bij de hand. Meer informatie over gezinsvriendelijke stranden op het eiland? Dat vind je op Gran-Canaria.nl.

Spannende themaparken en attracties

Ook aan spannende themaparken en attracties, waar zowel kinderen als volwassenen de tijd van hun leven hebben, is er op Gran Canaria geen gebrek. Een niet te missen bestemming is Palmitos Park: een tropische oase waar je exotische vogels, dolfijnen en andere diersoorten in hun natuurlijke habitat kunt observeren. Daarnaast biedt Sioux City Park een meeslepende Wild West-ervaring, compleet met cowboy shows en paardrijden. Ook zijn de parken Aqualand Maspalomas en Angry Birds Activity Park, absolute aanraders voor gezinnen.

Natuurwonderen en buitenavonturen

De gevarieerde natuur op Gran Canaria biedt volop mogelijkheden voor buiten avonturen en ontdekkingen. Je kunt er met je gezin spannende wandeltochten maken over schilderachtige paden, zoals die in Roque Nublo en Caldera de Bandama. Ook de duinen van Maspalomas en het natuurpark van Tamadaba zijn perfect voor gezinswandelingen en picknicks. Iedereen kan hier genieten van de natuurlijke schoonheid van het eiland!

Gezinsvriendelijke accommodaties

Gran Canaria biedt een ruim aanbod aan gezinsaccommodaties, waaronder resorts, hotels en appartementen, die aan alle behoeften van gezinnen voldoen. Veel accommodaties bieden ruime kamers of suites die geschikt zijn voor het hele gezin, evenals voorzieningen als kinderzwembaden, speeltuinen en kinderclubs. Deze gezinsvriendelijke accommodaties zorgen voor een comfortabel en aangenaam verblijf voor alle gezinsleden.
Heb je al een accommodatie op het oog maar wil je nog verder kijken? Bekijk meer vakanties naar Gran Canaria om de juiste keuze te kunnen maken!

 

 

Een gastvrije en veilige omgeving

Het Eiland van de Eeuwige Lente staat bekend om de warme en gastvrije sfeer, waardoor het een veilige en gezinsvriendelijke bestemming is.
De lokale bevolking is vriendelijk en meegaand en is er altijd mee bezig om een gastvrije omgeving te bieden aan bezoekers van alle leeftijden.
Gran Canaria heeft bovendien een goed ontwikkelde toeristische infrastructuur, zodat je tijdens je verblijf toegang hebt tot alle essentiële diensten en voorzieningen die je nodig hebt.

 

De leukste hotspots in Spanje in een gratis reisgids

Je kunt meer handige Spanje tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Spanje plattegrond bij.

 

 

Kortom: Gran Canaria is een ideale vakantiebestemming voor gezinnen. De gezinsvriendelijke stranden, spannende themaparken, buiten avonturen, gastvrije omgeving en verschillende accommodaties, maken het een perfecte keuze om onvergetelijke herinneringen te creëren met de hele familie!

 

 

 

 

 

Comments are closed.