Het Corendon Hotel is nu een Marriott Tribute Portfolio Hotel

Corendon Hotels & Resorts kondigde recent de opening aan van het Corendon Amsterdam New-West Marriott Tribute Portfolio Hotel. Een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf en haar voortdurende inzet voor het leveren van hoogwaardige en onvergetelijke gastervaringen. Het onlangs gerenoveerde Corendon City Hotel in Amsterdam, wordt onder het Marriott label dé hotspot van de lokale ‘social scene’, in een van de opkomende, kleurrijke wijken van Amsterdam, waar de culturele rijkdom en diversiteit van de buurt in stijl worden gevierd.

“We zijn verheugd om onze samenwerking met Marriott International voort te zetten en het eerste Tribute Portfolio Hotel in Nederland te lanceren,” aldus Atilay Uslu, oprichter en eigenaar van Corendon Hotels & Resorts. “Met deze hotelrenovatie kunnen we onze gasten een fantastische ervaring bieden die past bij de multiculturele wijk waarin het hotel zich bevindt. Dit is een belangrijke stap voorwaarts voor ons merk en we kijken ernaar uit om onze gasten te blijven verrassen met onze unieke stijl en ons concept.”

Rijke en kleurrijke mix van culturele achtergronden

Het gerestylede hotel heeft 263 gastenkamers en suites, een uitgebreide fitnessruimte en het Caribische restaurant Mondi. In het nieuwe interieur zijn onder andere kunstwerken te vinden die een eerbetoon zijn aan de culturele rijkdom en diversiteit van de buurt, evenals fotografische kunst, die opvallende elementen uit verschillende culturen combineert.

 

 

Het eten en drinken in het Caribische restaurant Mondi, is ingericht om zowel hotelgasten als Amsterdammers aan te trekken. Zeven avonden per week kan men hier het Caribische ‘shared fine dining’ concept ervaren. Er is daarnaast entertainment, met onder andere live optredens van Juni Juliet, opbeurende beats van Chef Mondi en de beroemde ‘Caribbean Nights’. De doordeweekse afternoon tea, waarbij gasten verschillende theesoorten uit vele landen kunnen proeven, is een must.

 

 

Het Tribute Portfolio, onderdeel van Marriott Bonvoy’s wereldwijde aanbod van 31 buitengewone hotelmerken, is een verzameling bijzondere hotels die speciaal geselecteerd zijn op onderscheidende kenmerken en unieke eigenschappen. Met meer dan 85 hotels over de hele wereld is het Tribute Portfolio een favoriet onder mensen die op zoek zijn naar bijzondere ervaringen en verlangen naar een band met de lokale gemeenschap. Elk Tribute Portfolio Hotel viert zijn eigenheid en biedt reizigers een fris, vaak kleurrijk perspectief. Het Tribute Portfolio Hotel Corendon Amsterdam New-West, is nu lid van het merk en zal blijven streven naar uitmuntendheid in gastvrijheid en service. Het hotel is gunstig gelegen in Amsterdam Nieuw-West, vlakbij Schiphol Airport en het stadscentrum, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Ga voor meer informatie en reserveringen naar de website van Corendon Amsterdam New-West.

 

 

 

 

 

Comments are closed.