Hierom boek je kamer 1401 in het designhotel nhow Rotterdam

“Ready to enjoy the full experience? Unleash your creativity and immerse yourself in a world of wonder.” Dat is wat kamer 1401 in hotel nhow in Rotterdam wil doen: gasten verwonderen en inspireren.

Deze suite werd compleet gepimpt tot een art room. De kunstenaars die de suite onder handen hebben genomen en er een feest voor het oog van hebben gemaakt zijn DionV en Maya van het bedrijf TOIZ. Collages op de muren, grappige teksten, speelse lampen en als highlight een knikkerbaan op de muur maken van deze suite een kamer waar je vrolijk van wordt.

De vibe van hotel nhow is hoe dan ook kunstzinnig en speels. Dat merk je ook in gastrobar ELVY op de zevende verdieping. Bovendien heb je vanuit deze bar met bijbehorend terras schitterend uitzicht op de skyline van Rotterdam en de Erasmusbrug.

Dat geldt al helemaal voor kamer 1401. De art room bevindt zich op de veertiende verdieping, wat het uitzicht nog adembenemender maakt. Hotel nhow ligt aan de Wilhelminakade op de Kop van Zuid. Een leuke manier om er te komen vanuit het centrum van Rotterdam is met de Watertaxi.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.