Le Boat onthult haar nieuwe basis in Canada

Met de terugkeer van zonnige dagen hebben we eindelijk de mogelijkheid om uit te varen naar een exotische plek, om te ontsnappen, onze batterijen op te laden en ons open te stellen voor de wereld.

SUBTITEL

én woord: ontdekken. Op zijn eigen tempo, volgens zijn eigen verlangens. Verre bestemmingen of andere meer toegankelijke bestemmingen, het gaat er vooral om elke seconde met dezelfde intensiteit te genieten. Dus maak plaats voor dromen en plezier met een langverwachte gebeurtenis: Le Boat lanceert zijn vaarseizoen! Bij deze gelegenheid onthult de specialist in bootverhuur zonder vaarbewijs zijn nieuwe basis in Ottawa, Canada.

 

 

Een nieuwe basis in Canada om het seizoen van 2023 midden in de natuur te beleven. Laten we gaan voor een seizoen 2023 vol mooie emoties. Sinds 19 mei zal Le Boat iets meer uitbreiden op het mythischeRideau Canal en een basis openen in de Canadese hoofdstad Ottawa om haar klanten een nog grotere keuze aan vaartochten te bieden. Vandaag wordt er een nieuwe satellietbasis gebouwd: bij het Dow’s Lake- paviljoen. Het is geopend op verzoek van klanten en zal het vooral mogelijk maken om enkele reizen op te nemen en zo nieuwe klanten aan te trekken en hen deze sublieme stad te laten bezoeken. “Dit zal onze aanwezigheid op de Canadese markt versterken, terwijl onze internationale klanten gemakkelijker toegang krijgen tot het Rideau Canal “, zegt Lisa McLean, Le Boat Marketing Manager (Verre reizen: Amerika, Australië, Zuid-Afrika en Azië).

 

 

Tijdens haar volle groei opent Le Boat deze nieuwe basis om steeds meer Canadese, Amerikaanse, maar ook Europese klanten te verwelkomen en deel te nemen aan de lokale economie (creatie van voltijdse en deeltijdse banen). Het aanbod zal bijzonder rijk zijn: er zijn 6 nieuwe routes toegevoegd, waaronder enkele reizen naar Ottawa vanaf de hoofdbasis in Smiths Falls (Ontario) en vice versa. Een must om te komen genieten van de vele activiteiten van de stad die laatst door CNN Travel is gerangschikt onder de 10 beste bestemmingen om te bezoeken in 2023. De stad biedt musea van wereldklasse, unieke attracties, meerdere festivals en evenementen, en onvergetelijke winkel- en eetervaringen. Le Boat werkt nauw samen met Ottawa Tourism, Parks Canada, de National Capital Commission en de plaatselijke jachthaven. Zo kan het bedrijf vier aanlegplaatsen en een receptie aanbieden in het Dow’s Lake-paviljoen.

Professionele 18-holes golfbaan in Ontario

Een ideaal gelegen uitvalsbasis bij Dow’s Lake

Dow’s Lake is een klein kunstmatig meer aan het Rideau Canal, twee kilometer ten noorden van Hog’s Back Falls in het hart van Ottawa.
Dankzij deze bevoorrechte locatie kunt u zowel genieten van het beroemde Rideau Canal als van de activiteiten in het centrum van Ottawa.
Het paviljoen, gevestigd op 1001 Queen Elizabeth Drive , is een levendige plek om een geweldige tijd te hebben. We kunnen er kajaks, kano’s of waterfietsen huren en kunnen dan gezellig samen eten in een restaurant met uitzicht op het meer. In de winter is het Dow’s Lake-paviljoen de toegangspoort tot de “Langste IJsbaan Ter Wereld” en organiseert het de evenementen van het Winterlude Festival (de “Winterlude”). Het is ook perfect gelegen om te genieten van alle evenementen die worden aangeboden door de stad het hele jaar door. Het hele Canadese team kan niet wachten om de eerste klanten te verwelkomen!

 

 

 

 

 

Comments are closed.