Dit zijn nieuwe accommodaties in Tirol deze zomer

Van overnachten in historische sferen tot een luxueuze SkyLoft of een authentiek driehoekig houten huisje – ook deze zomer trekken de accommodaties van Tirol weer alles uit de kast om hun gasten met innovatieve concepten en creatieve ideeën te verrassen.

Dit zijn 10 highlights van nieuwe en onlangs gerenoveerde accommodaties in Tirol.

Exclusieve logeplaats – Achensee SkyLoft in het Hotel Rieser, Achensee

Enige hotelsuite in Tirol met een privézwembad en geweldige highlights als het 115 m2 grote terras met prachtig uitzicht, outdoor woonkamer, infinity pool en Finse sauna. Naast een inrichting van natuurlijke materialen met modern design, twee slaapkamers en een kinderkamer met badkamer en suite en een woonkamer met open keuken van in totaal 190 m².

Charmant en nonchalant – Hotel Wagnerhof, Achensee

Verbouwd en uitgebreid met luxueuze suites – met uitzicht op de bergen of het meer – die zijn hoogwaardig ingericht en afmetingen tot 72 m2 ruimte. Met een regionale, Oostenrijkse keuken met ingrediënten uit eigen landbouw evenals de nieuwe “Still & heimlich”-spa met infinity pool, binnen- en buitenzwembad, saunawereld, fitnessruimte, rust-comfortzones en royale tuin.

Historische ambiance – Boutiquehotel Rattenberg, Alpbachtal

Gelegen in het historische oude centrum van Rattenberg, in de negen extravagante appartementen ontspannen gasten tussen de oude muren – te midden van unieke verzamelobjecten uit de regio. Hoogtepunt: 130 m2 grote penthouse met twee dakterrassen, uitzicht op de kasteelruïne en eigen sauna.

Authentiek en modern – Greidlhof, Zillertal

Het 100 jaar oude Greidlhof verrast met drie nieuwe appartementen in authentieke en moderne stijl. Gasten vinden in Annis Hofladen huisgemaakte specialiteiten als jam, kaas en nog meer, naast proeverijen van sterke dranken en likeurtjes uit eigen branderij.

 

 

Charmant en historisch – Landhaus Erna in de Landgasthof Linde, Zillertal

Eén van de oudste logementen van Tirol met onderscheiden restaurant heeft nu naast de bestaande gastenkamers in het nieuwe Landhaus Erna. In het 75 jaar oude gebouw bevinden zich charmante suites, met een kleinschalige spa en een tuinzwembad.

Historisch en chique – Stearawirt‘s Hauserei, Lechtal

Trendy kruiden-designhotel gecombineerd met traditie en gastvrijheid met authentieke luxe en lifestyle. Renovatie en uitbreiding van het 180 jaar oude hotel van chique kamers met natuurlijke materialen en een prachtige panorama-wellness. Bovenal unieke smaakbeleving en kruidenworkshops.

Monumentaal en tradtioneel – Kirchenwirt Wörgl, Kitzbüheler Alpen

Een plek vol gezelligheid en traditie, en succesvol voorbeeld voor de campagne #dufehlst – Tiroler Wirtshäuser suchen DICH, ter bevordering van de Tiroolse herbergcultuur te reactiveren. In het sinds 1875 op de monumentenlijst staande gebouw worden regionale gerechten vol traditionele ambiance geserveerd.

Een driehoek met een fantastisch uitzicht: Collis Hill, Osttirol

Een mountain resort bestaande uit drie zogenoemde “Ticha’s” in een driehoeksconstructie en vijf kamers in het hoofdgebouw, met een aangenaam ruimteklimaat, een unieke geur en een behaaglijke knusheid met uitzicht op de bergen.

Ultieme gezelligheid: Chalina Apartment, regio Seefeld – hoogplateau van Tirol

Hoogwaardige materialen zoals oud hout, natuursteen en metaal, moderne vormen en duurzame stoffen: de appartementen overtuigen met een doordacht ruimteconcept en een hoogwaardige inrichting. In het souterrain is een klein spa- en relaxgedeelte voor de ontspanning.

 

 

Tussen berg en dal – Puitalm Natur Apart Hotel, Pitztal

Vroeger een traditionele almboeddreij, nu een aparthotel met bergspa en restaurant met zelf gejaagd wild en Tiroolse seizoensgerechten. De 25 appartementen voorzien van grote panoramaramen en natuurlijke materialen. Bergspa van 400 m2 met infinity pool en uitgebreid saunalandschap

 

 

 

 

 

Comments are closed.