4 Tips voor Dubai met gezinnen

Dubai is een geweldige bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar avontuur en plezier. Met zijn indrukwekkende skyline, prachtige stranden en talloze attracties, is Dubai de ideale plek om onvergetelijke herinneringen te creëren. Als je van plan bent om met je gezin naar Dubai te reizen, zijn hier 4 waardevolle tips om je reis zo soepel mogelijk te laten verlopen.

1. Familiehotels in Dubai

Het kiezen van een geschikt hotel is essentieel voor een geslaagde gezinsvakantie. Gelukkig zijn er in Dubai talloze familievriendelijke hotels die speciale voorzieningen bieden om aan de behoeften van gezinnen te voldoen. Let bij het boeken van een hotel op faciliteiten zoals speelplaatsen, kinderzwembaden en kinderopvang. Enkele populaire familiehotels in Dubai zijn het Atlantis The Palm, Jumeirah Beach Hotel en het Lapita Hotel.

 

 

2. Bezoek de Dubai Mall

De Dubai Mall is niet zomaar een winkelcentrum; het is een ware belevenis voor het hele gezin. Naast de uitgebreide winkelmogelijkheden biedt de Dubai Mall ook een scala aan entertainmentopties. Breng een bezoek aan het Dubai Aquarium & Underwater Zoo, waar je oog in oog komt te staan met fascinerende zeedieren. Voor wat avontuur en plezier kun je schaatsen in de Dubai Ice Rink of genieten van een film in de bioscoop. Vergeet ook niet om de beroemde Dubai Fountain-show te bekijken, een spectaculaire fonteinenshow die ‘s avonds plaatsvindt.

 

Wil je nog meer leuke plekken in Dubai zien?

Je kunt nog meer Dubai tips, die niet op de site staan via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Dubai plattegrond bij.

"*" geeft vereiste velden aan

 

3. Zo vlieg je naar Dubai met je familie

Je vlucht Amsterdam (naar) Dubai boek je natuurlijk bij KLM. De blauwe luchtvaartmaatschappij staat nog steeds bekend als familie en kindvriendelijk. Je kinderen krijgen een leuk presentje als ze het vliegtuig binnenstappen en extra aandacht aan boord tijdens de vlucht. Daarom is KLM voor veel gezinnen dé keuze voor hun Amsterdam-Dubai vlucht.

4. Ga eens naar de woestijn

Een reis naar Dubai is niet compleet zonder een woestijnavontuur. Neem je gezin mee op een spannende woestijnsafari en ervaar de adrenalinekick van dune bashing. Rijd in een 4×4 voertuig over de hoge zandduinen en geniet van het prachtige uitzicht op de uitgestrekte woestijnvlaktes. Na de opwindende rit kun je ontspannen in een traditioneel bedoeïenenkamp, waar je kunt genieten van een heerlijke barbecue, traditionele dansoptredens of zelfs een ritje op een kameel.

In de woestijn

 

 

Bonustip: Bezoek Aquaventure Waterpark

Dubai staat bekend om zijn fantastische waterparken en Aquaventure is een absolute must-visit voor gezinnen. Dit spannende waterpark, gelegen in het Atlantis The Palm hotel, biedt een scala aan glijbanen, lazy rivers en interactieve speelgebieden voor alle leeftijden. Laat de kinderen zich vermaken in Splashers, een speciaal ontworpen speelgebied voor jonge kinderen.

 

 

 

 

 

Comments are closed.